AGENDA

 

Laden Activiteiten

« Alle Activiteiten

Evenementenreeks Evenementenreeks: Vrijdag Salon met Vera

Touch drawing en het Innerlijk Portret – Vrijdag Salon met Vera

21 februari 2025 - 10:00 tot 16:00

Je handen die beelden onder de huid laten spreken. Wie ben jij door de ogen van je ziel….

Touch drawing is een techniek ontwikkeld door Deborah Koff-Chapin. Je rolt olieverf dun uit op een harde plaat, vervolgens leg je daar vloeipapier op en ga je met je vingers en handen bewegen over het papier. Er ontstaat een afdruk. Een beeld van de ziel. Dit doe je vele keren opnieuw, als een meditatief proces. Je handen zijn als verlengstuk van je ziel, reagerend op de sensaties van het moment. Je reist naar binnen en met elke afdruk geraak je weer een op een nieuwe laag.
Touchdrawing is een heel zachte methode en tegelijkertijd ook diepgaand en transformerend.

Met deze techniek als basis gaan we op zoek naar ons innerlijk portret. Als je op een diepe meditatieve laag je handen laat spreken, wie komt er dan tevoorschijn? Welke gezichten tonen zich aan jou? Welke gezichten zijn je bekend, en misschien ontdek je ook wel een hele nieuwe kant van jezelf.

Je hoeft absoluut geen portretschilder te zijn of kennis te hebben van hoe je een gezicht tekent om deze binnenbeelden naar buiten te laten komen. Het gaat ook niet over een goed lijkend portret, maar veel meer wie daar onder jouw huid schuil gaat. Ben nieuwsgierig, kijk met een open blik, en laat je verrassen.

Deze workshop maakt deel uit van de Vrijdag Salon met Vera en is zowel los als in combinatie met andere Vrijdag Salon workshops te volgen.
De financiële bijdrage is 99 euro. Geef je je op voor vier of meer dagen in seizoen 2024-2025 (sep t/m jun) dan ontvang je 10% korting op de totaalprijs.

20 sept Spiegelen, 18 okt Touch drawing, 15 nov Wabi Sabi, 13 dec de Keizerskroon, 10 jan de Keizerinnenkroon, 21 feb Touch drawing en het innerlijk portret, 28 mrt (nog niet bekend),  18 apr Oneindig reiken, 23 mei Ontknopen, 20 juni Maskers

Gegevens

Datum:
21 februari 2025
Tijd:
10:00 tot 16:00
Serie:

Locatie

De Verbindende Factor
Wettenseind 4
Nuenen, 5674 AA Nederland

Docent

Vera Spiero
Telefoon
06-49924765
E-mail
atelierveer@gmail.com
Bekijk de site van Docent

Overige informatie

Kosten:
99,-
Aantal deelnemers:
max. 8 deelnemers
Inclusief:
koffie thee, lekkers en soep tijdens de lunch