AGENDA

 

Laden Activiteiten

« Alle Activiteiten

  • Dit Activiteit is voorbij.

Touch drawing & Cacao

20 maart 2022 - 10:00 tot 16:00

Met touch drawing maak je een kunstzinnige reis naar binnen, je laat via je handen de beelden van je ziel spreken. Soms heel helder zichtbaar, soms nog verborgen en langzaam ontsluierend.

Deze dag combineren we de hart openende werking van cacao met de magie van touch drawing. Cacao is de vrucht van de Theobroma Cacaoboom, ook wel ‘voedsel van de goden’ genoemd. Een heilige drank welke je verbindt met het goddelijke.

Dit in combinatie met de meditatieve reis van touch drawing zal je nog dieper in jezelf brengen, stemmetjes en oordelen wat verder naar de achtergrond, je handen vrijer om werkelijk te laten zien wat ze willen tonen.

Touch drawing is een kunstzinnige techniek waarbij je olieverf uitrolt op een harde plaat, vervolgens leg je daar vloeipapier op en ga je met je vingers en handen bewegen over het papier. Er ontstaat een afdruk. Een beeld van de ziel. Dit doe je vele keren opnieuw, als een meditatief proces. Je handen zijn als verlengstuk van je ziel, reagerend op de sensaties van het moment. Je reist naar binnen en met elke afdruk geraak je weer een op een nieuwe laag. Touch drawing is een heel zachte methode en tegelijkertijd ook diepgaand en transformerend.

Je maakt deze dag jouw eigen innerlijke reis, een onderzoek in jezelf, ondersteund door de spirits van cacao. Open je hart en laat je handen vertellen. Verwonder je en laat je ontroeren.
We werken kunstzinnig maar niet zo zeer met het doel om tot een ‘mooi’ resultaat te komen. Het mag zich vooral jouw verhaal vertellen en inzichten geven.

Gegevens

Datum:
20 maart 2022
Tijd:
10:00 tot 16:00

Locatie

De Verbindende Factor
Wettenseind 4
Nuenen, 5674 AA Nederland

Docent

Vera Spiero
Telefoon
06-49924765
E-mail
atelierveer@gmail.com
Bekijk de site van Docent

Overige informatie

Kosten:
€89,-
Aantal deelnemers:
max. 8 deelnemers
Inclusief:
alle materialen en cacao, eind van de dag delen we gezamenlijk wat fruit en noten