AGENDA

 

Laden Activiteiten

« Alle Activiteiten

  • Dit Activiteit is voorbij.

Thermografie-dag met Geertje Baltussen

9 april - 10:00 tot 17:00

Geertje Baltussen komt een dag naar De Verbindende Factor voor Thermografie consulten.

Medische thermografie is een moderne manier van preventief onderzoek. Dit wordt gedaan met een infraroodcamera, het is veilig, pijnloos en voor alle vrouwen geschikt.  Met de infraroodcamera worden diverse beelden van het lichaam gemaakt. Hoe gaat dat? De infraroodcamera is een detector. Deze gaat het lichaam niet in, niet met golven en niet met röntgenstraling. De oppervlakte van onze huid functioneert als een schakelkast die verbindingen legt en informatie uitwisselt tussen lichamelijke processen. Medische thermografie is gebaseerd op meting van de temperatuur aan de oppervlakte van het lichaam. Ook worden er op de huid temperatuurverschillen gemeten, die kleiner zijn dan 0,05℃. Veranderingen die gepaard gaan met wijziging in de doorbloeding kunnen zo aan het licht komen. De camera is verbonden met de beste software.

Goede voorlichting hoe je goed voor je borsten zorgt is essentieel. Een goede verzorging van je lichaam begint bij bewustwording: hoe werkt de biologie in jouw lichaam en dus in je borsten? Hoe werken je borstklieren, je melkgangen, je lymfesysteem enz.? Er zijn veel dingen die we makkelijk zelf kunnen doen, om veilig en preventief veranderingen waar te nemen.

Thermografie is voor alle vrouwen geschikt vanaf 23 jaar. Vanaf deze leeftijd zijn de borsten ontwikkelt en volgroeid. Voor alle cup-maten, ook bij chirurgische ingrepen zoals: borstimplantaten, borstverkleining, borstbesparende operatie of borstamputatie.

Gegevens

Datum:
9 april
Tijd:
10:00 tot 17:00

Locatie

De Verbindende Factor
Wettenseind 4
Nuenen, 5674 AA Nederland
+ Google Maps

Docent

Geertje Baltussen
Telefoon
0651148609
E-mail
info@naturalconnectionandmore.nl
Bekijk de site van Docent

Overige informatie

Kosten:
Zie website Geertje
Aantal deelnemers:
er is plaats voor 6 afspraken
Inclusief:
Thee en wat lekkers!