AGENDA

 

Laden Activiteiten

« Alle Activiteiten

  • Dit Activiteit is voorbij.

Thema-avond Veerkracht

9 november 2022 - 19:00 tot 21:30

Verlies en tegenslag horen bij het leven, we krijgen er vroeg of laat allemaal mee te maken. Het kan daarbij gaan om een scheiding, verlies van je toekomstperspectief, verlies van een baan, verlies van je huisdier, verlies van gezondheid, een onvervulde kinderwens of de dood van iemand waar je zielsveel van houdt.

Met je eigen veerkracht zorg je dat er weer bovenop komt, wat er ook gebeurt. Vaak zelfs sterker of wijzer dan voorheen. Maar gun jezelf de tijd om te rouwen, waarbij je zelf in regie blijft over jouw proces. Dat maakt veerkracht ook iets anders dan altijd maar sterk zijn. Juist het doorvoelen van de emoties en ze accepteren, is voorwaarde voor groei.

Daar gaat deze thema-avond over. Hoe je bij je kwetsbaarheid kan komen en langzaam weer terugveert naar jouw levensgeluk. Op deze avond is er ruimte voor jouw persoonlijk verlies en worden enkele methodieken aangereikt die je helpen om met verlies en rouw om te gaan en het langzaam te verweven in je leven. 

Geef jij de aandacht aan je verlies die het verdient? Of triggert deze informatie je om je aan te melden voor deze speciale avond?

Aanmelden kan via info@verdriet-en-geluk.nl. Vooraf wordt er dan persoonlijk contact met je opgenomen door één van ons. Er zijn maximaal 8 plaatsen voor deze avond omdat we de avond graag in een besloten groep willen laten plaatsvinden.

 

Gegevens

Datum:
9 november 2022
Tijd:
19:00 tot 21:30

Locatie

De Verbindende Factor
Wettenseind 4
Nuenen, 5674 AA Nederland

Docent

Overige informatie

Kosten:
€ 15,- per persoon
Aantal deelnemers:
max. 8 deelnemers
Inclusief:
Thee en materiaal