AGENDA

 

Laden Activiteiten

« Alle Activiteiten

  • Dit Activiteit is voorbij.

The Flower of Life – op zwart papier

31 december 2020 - 10:00 tot 17:00

De heilige geometrie in beeld.

De Flower of Life is een energetisch geometrische vorm. Sterker nog, het is de basis van en is één met de hele Heilige Geometrie en de schepping, de creatie van alles hier op Aarde en de Aarde zelf. Het behoort tot de oersymboliek van de mens. Alleen al door het tekenen van deze bloem neem je de energetische kracht van deze geometrische vorm in je op en ervaar je de zuiverende en revitaliserende werking van de Flower of Life.

Deze Mandala Workshopdag bestaat uit een visualisatie, het bekrachtigen van je intentie en het technisch opzetten van de geometrische vorm van de Flower of Life waarna je deze naar eigen inzicht en intuïtie mag inkleuren. We werken deze dag op zwart papier, van donker naar licht, passend voor de tijd van het jaar. Laat je betoveren door wat kleuren op wart manier bij je wakker maakt. Je kunt ook de dot-painting techniek inzetten, die leer ik je dan.
We werken op kwalitatief mooi en sterk papier.

Lunch: Gezien de maatregelen ben ik gestopt met de Potluck lunch, ik bied een biologische lunch aan met rijk belegde broodjes en soep. Hiervoor vraag ik €7,50 p.p.

Gegevens

Datum:
31 december 2020
Tijd:
10:00 tot 17:00

Locatie

De Verbindende Factor
Wettenseind 4
Nuenen, 5674 AA Nederland

Docent

Miriam Zwaga
Telefoon
06-41378402
E-mail
miriam@deverbindendefactor.net
Bekijk de site van Docent

Overige informatie

Kosten:
€ 95,-
Aantal deelnemers:
max 10 deelnemers
Inclusief:
materiaal, koffie, thee en lekkers, koffie, thee en lekkers