Laden activiteiten

« Terug naar de agenda

  • Dit event is voorbij.

Tempel van de Zwarte Zon – initiatieritueel

9 september - 15:00 tot 20:00

Lieve vrouwen, sister,

van harte welkom op het event rond mijn nieuwe boek: Tempels van de Zwarte Zon.

Herinneren, Bevrijden en Bekrachtigen van vrouwelijke energie.

 

Ik neem jullie graag mee op een voorstelling rond mijn tweede boek en een initiatieritueel rond het innerlijk vrouwelijk vuur.

Het initiatieritueel van het innerlijk vrouwelijk vuur ondersteunt vrouwen om te herinneren wat waarachtig is en wat niet. Om meer gegrond en gefocust door het leven te kunnen gaan en beslissingen te kunnen nemen. Om helend vuur op te nemen, blokkades te doorbreken en ruimte te maken zodat ze hun waarheid kunnen en durven spreken.

Uiteraard verkoop ik mijn boek die dag!

Graag inschrijven voor dit event: veerlephara@templeoftheearth.org

 

Een stukje van de cover:

Veerle Phara exploreert de Zwarte Zon, een blakende bron van vrouwelijke oerkracht en een oneindig scheppend veld. Ooit gemarginaliseerd door het patriarchaat, maar nu opnieuw toegankelijk voor wie er zich aan wil laven. Ze verbindt zich met de Zwarte Zusters en haalt hun energie en wijsheid terug naar de aarde. Zo bouwt ze mee aan de Nieuwe Aarde en ontketent een ware omwenteling. Het collectief vrouwelijke mag in ere worden hersteld en daar kunnen we allemaal toe bijdragen, vrouwen én mannen.
Ze inspireert vrouwen om zich van oude ballast te ontdoen, om los te laten en plaats te maken voor het nieuwe. Ze leert ons over de kracht van totems en de magie van het getal 13. Ze onthult de geheimen van de Sfinx en de Slang en initieert ons aan de hand van nieuwe symbolen en rituelen.

Tempels van de Zwarte Zon is een duizelingwekkend boek, vol mystieke kennis, wonderlijke trancereizen en met een krachtige, revolutionaire boodschap.

 

Welkom sister!

 

Gegevens

Datum:
9 september
Tijd:
15:00 tot 20:00

Locatie

De Verbindende Factor
Wettenseind 4
Nuenen, 5674 AA Nederland

Parkeeradvies

Voor het pand is voldoende ruimte om te parkeren, je kunt elkaar eventueel inbouwen. Graag mijn witte VW Up vrij houden. Mocht alles vol zijn dan kan je parkeren op de parkeerplaats op de hoek van de Opwettenseweg en het Wettenseind.

Gelieve de ingang van Coppelmans Caravans vrij houden. Tenzij hun bedrijf gesloten is dan mag ook daar worden geparkeerd.

Docent

Veerle Phara
Telefoon:
+32473879410
E-mail:
veerlephara@templeoftheearth.org
Site:
Bekijk de site van Docent

Overige informatie

Kosten:
25,-
Aantal deelnemers:
open
Inclusief:
Thee en water

Reacties zijn gesloten.