Laden activiteiten

« Terug naar de agenda

Svaha Vuur-ritueel

6 oktober - 13:00 tot 17:00

Op vrijdag 6 oktober begeleid ik weer een Svaha ritueel. Het Svaha ritueel is een zacht en verbindend ritueel. Het geeft je de gelegenheid om datgene te offeren dat je er nog van weerhoudt te zijn wie je ten diepste bent. Dat doe je door kruiden (of andere dingen zoals wierook of briefjes) te offeren aan het Vuur. Dit gebeurt in een kring rond een vuurschaal. Dat betekent ook dat het vrij intiem is: er kunnen maximaal 8 mensen deelnemen.

We beginnen met een (potluck) lunch -er is al soep-, dan gaan we in ritueel, en we sluiten af met delen met thee en fruit/chocola/nootjes en andere hapjes.

Ik vraag een kleine deelname in de kosten (€15).

Opgeven bij mij via pm/messenger, of mail: brechtje@xs4all.nl, dan volgt ook meer praktische informatie over voorbereiding, kleding, wat je mee moet nemen etcetera.

Gegevens

Datum:
6 oktober
Tijd:
13:00 tot 17:00

Locatie

De Verbindende Factor
Wettenseind 4
Nuenen, 5674 AA Nederland
+ Google Maps

Parkeeradvies

Voor het pand is voldoende ruimte om te parkeren, je kunt elkaar eventueel inbouwen. Graag mijn witte VW Up vrij houden. Mocht alles vol zijn dan kan je parkeren op de parkeerplaats op de hoek van de Opwettenseweg en het Wettenseind.

Gelieve de ingang van Coppelmans Caravans vrij houden. Tenzij hun bedrijf gesloten is dan mag ook daar worden geparkeerd.

Docent

Brechtje Paardekooper
Telefoon:
0651607996
E-mail:
Brechtje@xs4all.nl

Overige informatie

Kosten:
15,-
Aantal deelnemers:
8
Inclusief:
Koffie en thee

Reacties zijn gesloten.