Laden activiteiten

« Terug naar de agenda

  • Dit event is voorbij.

Sterk Staan!

17 oktober 2020 - 09:00 tot 17:00

Met deze workshopdag kom je in je kracht staan en krijg je de energie om positief in beweging kan komen.
In je kracht staan en zelfvertrouwen komt van helemaal jezelf durven zijn. Jezelf durven laten zien. Wil jij leren om meer in je kracht te staan? Te voelen hoe het is om voor jezelf op te komen, stevig te staan in wat je wilt en doet? Dan is deze workshop echt voor jou. Wat gaan we doen?

Door krachtige kundalini yoga en meditatie schudden we oude stress en negatieve emoties van ons af. We verbinden we met ons hart en onze verlangens en zetten we onszelf weer in onze kracht.

Door middel van verschillende oefeningen leer je meer in je kracht te staan en voor jezelf op te komen. Voel hoe je letterlijk sterk kan staan, hoe je je ruimte op een fijne manier kan innemen. We oefenen onze grenzen te voelen, te respecteren en aan te geven.

Door verschillende creatieve opdrachten krijg je meer inzicht in jezelf. Wie je bent, en waar je voor staat. Creativiteit brengt plezier en zet ons aan tot actie! Welke inzichten en veranderingen wil jij meenemen na deze dag?

 

Gegevens

Datum:
17 oktober 2020
Tijd:
09:00 tot 17:00

Locatie

De Verbindende Factor
Wettenseind 4
Nuenen, 5674 AA Nederland

Parkeeradvies

Voor het pand is voldoende ruimte om te parkeren, je kunt elkaar eventueel inbouwen. Graag mijn witte VW Up vrij houden. Mocht alles vol zijn dan kan je parkeren op de parkeerplaats op de hoek van de Opwettenseweg en het Wettenseind.

Gelieve de ingang van Coppelmans Caravans vrij houden. Tenzij hun bedrijf gesloten is dan mag ook daar worden geparkeerd.

Docent

Jasper Jansen
Telefoon:
0628761413
E-mail:
info.yogaelements@gmail.com
Site:
Bekijk de site van Docent

Overige informatie

Kosten:
Tot 1 oktober: 67,50 vroegboekkorting. vanaf 1 oktober 97,50
Aantal deelnemers:
max 8 deelnemers
Inclusief:
Inclusief thee, koekjes, materiaal. exclusief lunch.