Laden activiteiten

« Terug naar de agenda

  • Dit event is voorbij.

Stembevrijding – Ontdek de kracht van je stem

14 september 2018 - 19:30 tot 22:00

Stembevrijding is een creatieve, lichte en tegelijk diepwerkende vorm om met je stem expressie te geven aan jezelf, aan wat er in je leeft. Je ontdekt je eigen stem en hoe je jezelf vanuit ontspanning vrij kunt uitdrukken. Vertrouwend op wat er komt in het moment, zonder oordeel, zonder je best te doen. Met klank krijg je meer contact met je gevoelens, kun jij innerlijke blokkades loslaten en ruimte geven aan wat jij wilt laten horen.
We starten met een lichamelijke warming up zodat je hoofd lekker kan loslaten en je meer thuiskomt in je lichaam en in je gevoel.

Stembevrijding is heerlijk als je van (anders) zingen en creativiteit houdt. Het is ondersteunend als je wilt leren om vrijer te zijn, jezelf ontspannen te presenteren, gemakkelijker ruimte in te nemen en zelfvertrouwen te ontwikkelen. Zangtalent is niet vereist, geschikt voor mensen zonder en met ervaring met stemexpressie/stembevrijding. Vrouwen en mannen zijn welkom.
Draag gemakkelijk zittende kleding waarin je kunt bewegen.

Gegevens

Datum:
14 september 2018
Tijd:
19:30 tot 22:00

Locatie

De Verbindende Factor
Wettenseind 4
Nuenen, 5674 AA Nederland

Parkeeradvies

Voor het pand is voldoende ruimte om te parkeren, je kunt elkaar eventueel inbouwen. Graag mijn witte VW Up vrij houden. Mocht alles vol zijn dan kan je parkeren op de parkeerplaats op de hoek van de Opwettenseweg en het Wettenseind.

Gelieve de ingang van Coppelmans Caravans vrij houden. Tenzij hun bedrijf gesloten is dan mag ook daar worden geparkeerd.

Docent

Overige informatie

Kosten:
€ 25,-
Aantal deelnemers:
4-16 deelnemers