Laden activiteiten

« Terug naar de agenda

  • Dit event is voorbij.

Startcursus Tzolkin als kompas

25 februari 2018 - 10:00 tot 16:00

Met deze eendaagse cursus leg je een stevige basis om dagelijks zelfstandig te werken met de Tzolkin kalender als kompas voor groei en creatie. Je krijgt een kader aangereikt waarmee je als beginneling van start kunt of – als je al wat langer zelf met de Tzolkin werkt – alles wat je zelf hebt ontdekt een plek kunt geven.

De cursus geeft kennis, ervaring, inzicht en bewustwording voor je persoonlijke groei en creatie en is opmaat voor het toepassen van de Tzolkin als kompas voor cliënten in de eigen werkpraktijk. Na de cursus kun je:

  • ervaringen in het dagelijks leven verbinden aan de dagenergie;
  • ervaringen in het persoonlijk leven verbinden aan je geboortesignatuur en levenspad.
  • zelfstandig werken met de DNAfirmaties bij de 20 zegels als instrument voor zelfheling en harmonisering.

Door het geleerde te integreren in het dagelijks leven ga je steeds bewuster vanuit eigen kracht en wijsheid kiezen, handelen en creëren. Van daaruit kun je anderen nog beter erkennen in hun eigen kracht en wijsheid en daarmee hun zelfhelend vermogen aanspreken.

Schaf zelf vooraf aan: ‘Maya wijsheid voor je levensreis, het Tzolkin levenspadenboek’ en download gratis de Maya wijsheid app als hulpmiddel bij het boek.

Gegevens

Datum:
25 februari 2018
Tijd:
10:00 tot 16:00

Docent

Overige informatie

Kosten:
Meld je aan voor 15 januari en betaal € 97,- daarna 107,-
Aantal deelnemers:
max. 12 deelnemers
Inclusief:
Inclusief koffie, thee, fruit bij de lunch en werkboek.

Locatie

De Verbindende Factor
Wettenseind 4
Nuenen, 5674 AA Nederland

Parkeeradvies

Voor het pand is voldoende ruimte om te parkeren, je kunt elkaar eventueel inbouwen. Graag mijn witte VW Up vrij houden. Mocht alles vol zijn dan kan je parkeren op de parkeerplaats op de hoek van de Opwettenseweg en het Wettenseind.

Gelieve de ingang van Coppelmans Caravans vrij houden. Tenzij hun bedrijf gesloten is dan mag ook daar worden geparkeerd.