Laden activiteiten

« Terug naar de agenda

  • Dit event is voorbij.

Training De waarheid van je ziel

2 juli 2020 - 10:00 tot 22:00

|Terugkerend (Bekijk alle)

One event on 3 juli 2020 at 10:00

Elke ziel bevat een vonk van de Bron. En deze vonk, de zielsessentie, is een heilig potentieel in elk mens, dat wij in deze training graag bij jou wakker kussen. Je kunt het ook liefde noemen, of licht, of het goddelijke of je ware boeddha natuur. Jouw uitdrukkingsvorm van deze zielsessentie is uniek en kan op geen enkele andere wijze ooit tot expressie komen. Het licht wil door jou heen tot volledige vervulling komen. Wanneer jij deze essentie niet de ruimte geeft zal de wereld jouw unieke gave niet kunnen ontvangen. Het is een universeel gegeven dat de ziel er onverbiddelijk naar verlangt om alle belemmeringen en angsten die jij hiervoor in de weg zet, diepgaand te onderzoeken en los te laten.

In deze training bieden we een verdiepende leerweg, waarin we je een veilige bedding geven om met jezelf dit onderzoek aan te gaan. Een oprecht onderzoek naar dat wat zich in jou aandient: in je gevoel, je lichaam, je gedachten en je gedrag. Hierdoor komen we vanzelf terecht op de onbewuste lagen, op de zielslaag en op alles wat je belemmert waardoor je niet ten volle je licht kunt laten schijnen

Gegevens

Datum:
2 juli 2020
Tijd:
10:00 tot 22:00

Docent

Overige informatie

Kosten:
980,- voor de gehele training (17 dagdelen),- voor de gehele training (17 dagdelen)
Data:
Start weekend: 2 juli, incl. avond en 3 juli (tot 18 uur) Data najaar volgen!!
Aantal deelnemers:
12
Inclusief:
Koffie, thee en lunch

Locatie

De Verbindende Factor
Wettenseind 4
Nuenen, 5674 AA Nederland
+ Google Maps

Parkeeradvies

Voor het pand is voldoende ruimte om te parkeren, je kunt elkaar eventueel inbouwen. Graag mijn witte VW Up vrij houden. Mocht alles vol zijn dan kan je parkeren op de parkeerplaats op de hoek van de Opwettenseweg en het Wettenseind.

Gelieve de ingang van Coppelmans Caravans vrij houden. Tenzij hun bedrijf gesloten is dan mag ook daar worden geparkeerd.