Laden activiteiten

« Terug naar de agenda

  • Dit event is voorbij.

Spelen met Blokkades

15 maart 2018 - 10:00 tot 17:00

Dat stemmetje, dat stemmetje in je hoofd. Ken jij dat ook?

Dat lukt je toch niet, wie zit er nu op mij te wachten, die anderen doen dat beter, wat zal hij wel niet van me denken, of…. Juist ik weet het beter dan die ander, ik hoef niet te luisteren, of…

Wat zegt jouw stemmetje?

Soms hoor je het heel duidelijk en soms ben je er niet eens van bewust. Die gedachten die zo’n invloed hebben op jouw gedrag en dus jouw leven. Die gedachte die ervoor zorgt dat je niet kan neerzetten wat je zou willen. Die gedachte die ervoor zorgt dat je niet die stap zet of de keuze maakt die goed voor je zou zijn. Alsof er een onzichtbare muur staat tussen jou en je doel, je kan het bijna aanraken! Dit frustreert je, het maakt je boos of geeft je een schuldgevoel en dat maakt alles alleen nog maar erger.

Je hebt een blokkade, dat is duidelijk. Op deze dag gaan spelen met je blokkades. We gaan op een speelse manier ontdekken wat het is dat je blokkeert. Je gaat kijken wat er gebeurt als je er niet meer tegen vecht en hoe je dat sowieso doet. Je gaat ontdekken wat je niet meer nodig hebt en zien waar je overtuiging of overlevingsstrategie je juist helpt.

Je gaat je vrijer bewegen, jouw pad komt weer open te liggen, beren op de weg verdwijnen. Er is weer ruimte om van alles te laten ontstaan.
Zodat je kan worden wie je bent!

Gegevens

Datum:
15 maart 2018
Tijd:
10:00 tot 17:00

Docent

Overige informatie

Kosten:
€ 70,-
Aantal deelnemers:
max. 12 deelnemers
Inclusief:
materiaal, koffie en thee, soep en brood.

Locatie

De Verbindende Factor
Wettenseind 4
Nuenen, 5674 AA Nederland

Parkeeradvies

Voor het pand is voldoende ruimte om te parkeren, je kunt elkaar eventueel inbouwen. Graag mijn witte VW Up vrij houden. Mocht alles vol zijn dan kan je parkeren op de parkeerplaats op de hoek van de Opwettenseweg en het Wettenseind.

Gelieve de ingang van Coppelmans Caravans vrij houden. Tenzij hun bedrijf gesloten is dan mag ook daar worden geparkeerd.