Laden activiteiten

« Terug naar de agenda

  • Dit event is voorbij.

Soundhealing: jouw zielenwens uitgedrukt in klank

12 november 2020 - 22:00

Koen en Ellen van Raido healing, reizende praktijk voor bewustzijnsgroei, zijn van 12 tot en met 19 november met hun camper in de regio Zuidoost Nederland en organiseren bij De Verbindende Factor een soundhealing.

Tijdens deze bijzondere uitwisseling van ziel tot ziel ontvangt ieder een persoonlijke reading en healing met klank. Het gaat hierbij om het in balans brengen van jouw energie en je te bekrachtigen in wie je bent. Jij ligt ontspannen op een matje, terwijl zij zich afstemmen op jouw binnenwereld om precies dat naar boven te halen wat aandacht mag krijgen. Vervolgens brengen zij helende klanken voort met stem, klankhout, rainstick en andere klankinstrumenten om jouw energie optimaal te laten trillen. Na afloop, bij een kopje thee, laten ze voor iedereen in de groep weten welke inzichten er uit de reading naar boven kwamen, zodat je geïnspireerd  weer naar huis gaat.

Gegevens

Datum:
12 november 2020
Tijd:
22:00

Docent

Overige informatie

Kosten:
25,00
Aantal deelnemers:
max 8 deelnemers (ivm. Corona)
Inclusief:
thee

Locatie

De Verbindende Factor
Wettenseind 4
Nuenen, 5674 AA Nederland

Parkeeradvies

Voor het pand is voldoende ruimte om te parkeren, je kunt elkaar eventueel inbouwen. Graag mijn witte VW Up vrij houden. Mocht alles vol zijn dan kan je parkeren op de parkeerplaats op de hoek van de Opwettenseweg en het Wettenseind.

Gelieve de ingang van Coppelmans Caravans vrij houden. Tenzij hun bedrijf gesloten is dan mag ook daar worden geparkeerd.