Laden activiteiten

« Terug naar de agenda

  • Dit event is voorbij.
Evenementenreeks Evenementenreeks: Sound Experience met Harp

Sound Experience met Harp

28 juni 2019 - 20:00 tot 22:00

Op een elektronische soundscape – speciaal gecreëerd door Richard op de tonen van de chakra’s in 432Hz stemming – zullen wij geïnspireerd improviseren op de Harp, diverse kleinere instrumenten en met onze stem. De Harp van Ellen staat voor deze gelegenheid ook in 432Hz gestemd.

Nadat de 7 chakra’s aan bod zijn geweest gaan we verder met de pure klanken van Harp, Hang, Hapi,… en het geven van healing. Voor diepe ontspanning van lichaam & geest, en healing van de chakra’s. Een bijzondere belevenis!

Richard geeft sinds 2010 de Sound Experience waarbij hij graag de samenwerking met collega’s opzoekt. Ook met harpiste Ellen Versney is er een mooie combinatie ontstaan. Ellen geeft via haar praktijk Back to Balance readings, healings, mediamieke consulten en cursussen. Richard geeft naast soundhealings ook magische massages en coaching.

Gegevens

Datum:
28 juni 2019
Tijd:
20:00 tot 22:00
Serie:

Locatie

De Verbindende Factor
Wettenseind 4
Nuenen, 5674 AA Nederland

Parkeeradvies

Voor het pand is voldoende ruimte om te parkeren, je kunt elkaar eventueel inbouwen. Graag mijn witte VW Up vrij houden. Mocht alles vol zijn dan kan je parkeren op de parkeerplaats op de hoek van de Opwettenseweg en het Wettenseind.

Gelieve de ingang van Coppelmans Caravans vrij houden. Tenzij hun bedrijf gesloten is dan mag ook daar worden geparkeerd.

Docent

Overige informatie

Kosten:
€25,- ( €22,50 bij aanmelding met 2 personen)
Inclusief:
thee