Laden activiteiten

« Terug naar de agenda

  • Dit event is voorbij.

Sjamanic breathwork /Holotropic (voor vrouwen)

27 maart 2021 - 10:00 tot 17:00

Een dag waarin wij ons gaan verbinden met onze pantsers en spanning in ons lichaam. Het zal je misschien verwonderen dat de adem jou steeds in dieper lagen van jezelf brengt. Je zal patronen gaan herkennen waardoor je ze ook kan transformeren. Op deze dag zullen we werken met het element water, de transparantie, de vloeibaarheid en de beweging. Een dag van transformatie waar we met meerdere werkvormen weken om spanning te releasen.
​Onze adem zal ons leiden in ons lichaam en de energie verhogen.  Hierdoor gaan we meer voelen in ons lichaam en mogelijk worden onze  schaduwzijdes wakker. Voor alles is er ruimte en een veilige bedding.

Deze dag kan intens zijn en vraagt een fysiek goede gesteldheid.

En omdat ook ik mij blijf ontwikkelen zal je nieuwe technieken gaan ervaren, die een enorm belichamend effect zullen hebben. En als je lichaam het heeft ervaren, vergeet je het nooit meer en je kunt er altijd naar terug. We werken ook met de psoas, ook wel spier van de ziel genoemd. Het is de spier die vaak wanneer we schrikken of iets traumatisch ervaren als eerste zich aanspant. Het is ook een spier die enorme wijsheid in zich heeft als je bereid bent deze wijsheid te willen ontmoeten.
Op 27 maart zal de ruimte in de verbindende factor een ruimte zijn waarbij we in verbinding met ons zelf die diepte in ons zelf gaan ervaren en jezelf weer toestemming geven te mogen genieten?
Wat brengt dit jou?
meer contact met jou eigen lichaam , een stromend en wakker lichaam, inzichten op mogelijke schaduwkanten en patronen, inzicht op hoe jij je verhoudt tot jou levensenergie/seksuele energie, na deze dag is jou levensenergie/seksuele energie verhoogd, belangrijk aan jou om hem hierna wakker te houden, deze avond is namelijk geen Quick/fix oplossing. Je krijgt handvatten hoe je dat kan doen.

Gegevens

Datum:
27 maart 2021
Tijd:
10:00 tot 17:00

Docent

Overige informatie

Kosten:
125,-
Aantal deelnemers:
max 8 deelnemers
Inclusief:
Koffie, thee, lekkers en soep . Je neemt je eigen lunch mee

Locatie

De Verbindende Factor
Wettenseind 4
Nuenen, 5674 AA Nederland

Parkeeradvies

Voor het pand is voldoende ruimte om te parkeren, je kunt elkaar eventueel inbouwen. Graag mijn witte VW Up vrij houden. Mocht alles vol zijn dan kan je parkeren op de parkeerplaats op de hoek van de Opwettenseweg en het Wettenseind.

Gelieve de ingang van Coppelmans Caravans vrij houden. Tenzij hun bedrijf gesloten is dan mag ook daar worden geparkeerd.