Laden activiteiten

« Terug naar de agenda

  • Dit event is voorbij.
Evenementenreeks Evenementenreeks: Seminar (avond) Familieopstellingen

Seminar (avond) Familieopstellingen

22 februari 2017 - 19:30 tot 22:30

Familieopstellingen is een werkwijze om inzichten te verkrijgen in je eigen, steeds terugkerende patronen en levensvragen. Deze veroorzaken vaak een blokkade of een ander ongemak waardoor je niet goed functioneert of niet lekker in je vel zit. Een familieopstelling maakt het probleem, het systeem of patroon dat daarmee samenhangt inzichtelijk. Met het verworven inzicht kunnen blokkades worden opgeheven. Dit gebeurt veelal aan de hand van het zien, het voelen en het horen van wat een representant in een opstelling terug geeft. Tijdens een Seminar is er een mogelijkheid om een persoonlijke vraag in te brengen. Met behulp van representanten wordt de opstelling neergezet.

Gegevens

Datum:
22 februari 2017
Tijd:
19:30 tot 22:30
Serie:

Locatie

De Verbindende Factor
Wettenseind 4
Nuenen, 5674 AA Nederland

Parkeeradvies

Voor het pand is voldoende ruimte om te parkeren, je kunt elkaar eventueel inbouwen. Graag mijn witte VW Up vrij houden. Mocht alles vol zijn dan kan je parkeren op de parkeerplaats op de hoek van de Opwettenseweg en het Wettenseind.

Gelieve de ingang van Coppelmans Caravans vrij houden. Tenzij hun bedrijf gesloten is dan mag ook daar worden geparkeerd.

Docent

Wonder boven Wonder
Telefoon:
Henriëtte 0646284304, Miriam 0641378402
E-mail:
info@wonderbovenwonder.com
Site:
Bekijk de site van Docent

Overige informatie

Kosten:
Deelname als vraagsteller met opstelling: €130,-* Deelname als representant: €25,-* (*incl. btw voor particulieren, excl. btw met factuur)
Aantal deelnemers:
Er is ruimte voor 2 opstellingen en 12 representanten