Laden activiteiten

« Terug naar de agenda

Schrijfworkshop – Luisteren naar je pen©

6 oktober - 10:00 tot 12:30

Een schrijfworkshop van een dag, los te volgen en mogelijk een opmaat naar de schrijfcursus van 6 ochtenden die op donderdag 3 november van start gaat.

Regelmatig schrijven helpt je aan te landen in het hier en nu. Het nodigt je uit tot aandachtig leven en tot reflecteren op jezelf en je gang door de wereld. Of je nu net begint of ervaren bent, in de schrijfworkshop Luisteren naar je pen© ga je op ontdekkingsreis. Korte opdrachten brengen je in een stroom van creatief schrijven, vanuit het hoofd naar het hart. Je wordt uitgenodigd vrijuit te schrijven en je innerlijke criticus even op de gang te zetten. Kom ontdekken wat je jezelf te vertellen hebt!

Reacties van deelnemers: Gestructureerd, met verrassende oefeningen. Verzorgd, met oog voor detail, afwisselend en verdiepend. Liefdevol begeleid – De cursus kwam in afstemming met wat nodig is in mijn leven. De roep van mijn schrijvershart en die diep gekoesterde wens om mijn verhaal met mijn woorden te mogen ontrafelen – Een welkom stukje thuis waarin ik mezelf middels de oefeningen kon uitnodigen zichtbaar te worden.

De smaak te pakken? Op 3 november start de cursus Luisteren naar je pen© waarin je een scala aan mogelijkheden om te (blijven) schrijven opbouwt.

 

 

Gegevens

Datum:
6 oktober
Tijd:
10:00 tot 12:30

Overige informatie

Kosten:
25,-
Aantal deelnemers:
max. 10 deelnemers
Inclusief:
Koffie, thee, versnaperingen. Meenemen: je favoriete pen en schrijfboek (A5 of groter).

Locatie

De Verbindende Factor
Wettenseind 4
Nuenen, 5674 AA Nederland

Parkeeradvies

Voor het pand is voldoende ruimte om te parkeren, je kunt elkaar eventueel inbouwen. Graag mijn witte VW Up vrij houden. Mocht alles vol zijn dan kan je parkeren op de parkeerplaats op de hoek van de Opwettenseweg en het Wettenseind.

Gelieve de ingang van Coppelmans Caravans vrij houden. Tenzij hun bedrijf gesloten is dan mag ook daar worden geparkeerd.