AGENDA

 

Laden Activiteiten

« Alle Activiteiten

Schoon Schip Maken – opschonen van vaderlijn voor mannen

15 mei - 10:00 tot 17:00

Hey mannen…een co-creatie van Miriam samen met Rob Hessels. 

‘Schoon Schip Maken’, het opschonen van de mannenlijn. Maak je vrij en en vaar je eigen koers, dat is het motto voor deze bijzondere dag met en voor mannen.

Hoe zou het zijn om ‘vrij’ te worden van de ballast die je onbewust met je meedraagt uit het systeem van de mannen waaruit je voortkomt. We hebben allemaal een vader, grootvader, overgrootvader etc. en in deze lijn is veel onbewust doorgegeven, zoals patronen, overtuigingen, ziekten, kwalen, maar ook krachten, kwaliteiten en talenten! 

Kijk op deze ‘systemische’ wijze eens terug naar je voorvaders. Uit hoeveel mannen kom jij voort? Je vader, 2 opa’s, 4 overgrootvaders, 8 bet-overgrootvaders, 16 bet- betovergrootvaders…32, 64, 128, 256, 512, 1024…mannen die je voor zijn gegaan. Als er maar een van deze mannen er niet was geweest was jij hier nu ook niet.
Door de voorvaderlijn op te stellen en op te schonen maak je de weg vrij voor jezelf, je maakt ruimte in het systeem waaruit je voortkomt en mocht je kinderen hebben dan maak je hun weg ook vrij.

We werken deze dag met en voor elkaar en we gaan samen op onderzoek uit in de mannenlijnen. De thema’s zijn vaak collectief, wat jullie allemaal zullen gaan ervaren.

Gegevens

Datum:
15 mei
Tijd:
10:00 tot 17:00

Locatie

De Verbindende Factor
Wettenseind 4
Nuenen, 5674 AA Nederland
+ Google Maps

Overige informatie

Kosten:
135,-
Aantal deelnemers:
max 12 mannen
Inclusief:
Koffie en thee met lekkers, een heerlijke soep voor naast jouw eigen meegebrachte lunch