Laden activiteiten

« Terug naar de agenda

  • Dit event is voorbij.

‘Schoon Schip Maken’ – het opschonen van de mannenlijn

3 juni - 10:00 tot 17:00

Hey mannen, een co-creatie met Rob Hessels. 

‘Schoon Schip Maken’, het opschonen van de mannenlijn. ‘Maak je vrij en en vaar je eigen koers’, dat is het motto voor deze bijzondere dag mét en vóór mannen.

Hoe zou het zijn om ‘vrij’ te worden van de ballast die je onbewust met je meedraagt uit het systeem van de mannen waaruit je voortkomt. We hebben allemaal een vader, grootvader, overgrootvader etc. en in deze lijn is veel onbewust doorgegeven, zoals patronen, overtuigingen, ziekten, kwalen, maar ook krachten, kwaliteiten en talenten! 

Kijk op deze ‘systemische’ wijze eens terug naar je voorvaders. Uit hoeveel mannen kom jij voort? Je vader, 2 opa’s, 4 overgrootvaders, 8 bet-overgrootvaders, 16 bet- betovergrootvaders…32, 64, 128, 256, 512, 1024 etc. mannen die je voor zijn gegaan. Als er maar een van deze mannen er niet was geweest was jij hier nu ook niet.
Door de voorvaderlijn op te stellen en op te schonen maak je de weg vrij voor jezelf, je maakt ruimte in het systeem waaruit je voortkomt en mocht je kinderen hebben dan maak je hun weg ook vrij.

We werken deze dag met en voor elkaar en we gaan samen op onderzoek uit in de mannenlijnen. De thema’s zijn vaak collectief, wat jullie allemaal zullen gaan ervaren.

Gegevens

Datum:
3 juni
Tijd:
10:00 tot 17:00
Serie:

Locatie

De Verbindende Factor
Wettenseind 4
Nuenen, 5674 AA Nederland

Parkeeradvies

Voor het pand is voldoende ruimte om te parkeren, je kunt elkaar eventueel inbouwen. Graag mijn witte VW Up vrij houden. Mocht alles vol zijn dan kan je parkeren op de parkeerplaats op de hoek van de Opwettenseweg en het Wettenseind.

Gelieve de ingang van Coppelmans Caravans vrij houden. Tenzij hun bedrijf gesloten is dan mag ook daar worden geparkeerd.

Overige informatie

Kosten:
135,- voor deelname (zakelijke excl. BTW)
Aantal deelnemers:
max 12 mannen
Inclusief:
Koffie, thee, lekkers en soep voor bij je eigen meegebrachte lunch.