Laden activiteiten

« Terug naar de agenda

  • Dit event is voorbij.

SchaduwVlucht – ‘What lies Beneath’

31 december 2022 - 10:00 tot 17:00

 ‘een co-creatie van een trancereis en je vleugels uitslaan’

Je vleugels uitslaan vanuit het donker naar het licht. Deze dag is een co-creatie samen met Aniet Langeveld, Aniet is een kei in het naar boven halen van verborgen delen in ons. In de ochtend maken we met Aniet en haar drum een Trance-reis naar onze diep verborgen schaduwkanten. Deze schaduwkanten weerhouden ons ervan om voluit of groots in het leven te staan. Het houdt ons, bewust of onbewust, weg van ons ware potentieel te leven. Tijdens de trancereis dalen we af naar de veroorzaker van de schaduwkant. We halen het op en openen ons voor het donker. We doorvoelen het en geven het na de trancereis alle ruimte om zichtbaar te worden door onze donkerte te verbeelden op het grote papier (80X200m).    In elk innerlijk donker ligt een glanzende parel verborgen. Welke schatten liggen daar te wachten om uit te vliegen, om te vliegen naar en in het licht? 

Vanuit het door met verf gecreëerd eigen zwart (donker) kom je al bewegend met verf in contact met de energie van je vleugels. Je gaat ze zichtbaar maken, tastbaar en voelbaar want ze mogen gezien worden in hun volheid, kleur en beweging. In de bewegingen die je maakt vanuit de verbinding met je lichaam, kunnen ook overtuigingen en patronen zich aandienen en zichtbaar worden. De wijsheid van je lichaam wordt zichtbaar in het beeld.

Gegevens

Datum:
31 december 2022
Tijd:
10:00 tot 17:00

Locatie

De Verbindende Factor
Wettenseind 4
Nuenen, 5674 AA Nederland

Parkeeradvies

Voor het pand is voldoende ruimte om te parkeren, je kunt elkaar eventueel inbouwen. Graag mijn witte VW Up vrij houden. Mocht alles vol zijn dan kan je parkeren op de parkeerplaats op de hoek van de Opwettenseweg en het Wettenseind.

Gelieve de ingang van Coppelmans Caravans vrij houden. Tenzij hun bedrijf gesloten is dan mag ook daar worden geparkeerd.

Docenten

Miriam Zwaga
Telefoon:
06-41378402
E-mail:
miriam@deverbindendefactor.net
Site:
Bekijk de site van Docent
 
Aniet Langeveld
Telefoon:
06-13494947
E-mail:
aniet@amauset.nl
Site:
Bekijk de site van Docent

Overige informatie

Kosten:
210,- voor deze co-creatie
Aantal deelnemers:
max. 8 deelnemers
Inclusief:
koffie, thee en lekkers