AGENDA

 

Laden Activiteiten

« Alle Activiteiten

  • Dit Activiteit is voorbij.

SATORI meditatie

19 april 2019 - 19:00 tot 21:30

Gretta en Mike

Satori is een innerlijke intuïtieve ervaring van Verlichting, het is een belangrijke stap naar de verlichting, ook wel het “verlicht moment” genoemd. Omdat een Satori zo helder en verhelderend kan zijn biedt het een unieke “eenheidservaring” die de inherente eenheid van het bestaan blootlegt. Het bereiken van deze ervaring is geen streven, het gaat erom je zelf ontvankelijk te maken voor een hogere staat van Zijn.

De Satori Meditatie is een vorm die we hebben samengesteld voor de Westerse mens om je ontvankelijk te maken voor een “verlicht moment”. Het is een combinatie van de wijsheden van Osho Actieve Meditatie, Tibetaans Soundhealing en Advaita Vedanta.

Door het activeren van kundalini (levensenergie), het werken met heilige instrumenten (helende frequenties) activeren we het lichaamsbewustzijn en je chi veld waarna je geleidt wordt naar de diepe stilte in jezelf, daar waar Satori ervaren wordt.

Dit hele proces duurt 1,5-2 uur. We sluiten gezamenlijk af.

Deur open: 18:30. Start: 19:00 uur.

Trek makkelijk zittende kleren aan, voel je vrij om een eigen yogamat of meditatiekussen mee te nemen en iets warms voor tijdens de stilte meditatie.

Gegevens

Datum:
19 april 2019
Tijd:
19:00 tot 21:30

Locatie

De Verbindende Factor
Wettenseind 4
Nuenen, 5674 AA Nederland

Docent

Overige informatie

Kosten:
Tegen een vriendenprijs van € 20 per persoon
Data:
19 april 2019
Aantal deelnemers:
max 20
Inclusief:
Thee