Laden activiteiten

« Terug naar de agenda

Sacred Yoni 3-luik

21 mei - 19:30 tot 22:30

|Terugkerend (Bekijk alle)

One event on 4 juni 2021 at 19:30

One event on 11 juni 2021 at 19:30

Sacred Yoni 3-luik* gaat over het (her)ontdekken van ons eigen lijf, het (leren) luisteren naar het fluisteren van ons lijf.

Voel je de roep om je te omringen met andere vrouwen?

We stappen samen in onze gewijde ruimte, de tempel om alle aspecten in ons vrouw zijn te ontdekken en verwelkomen. 3 avonden maken we een reis door ons eigen godinnen lichaam, we ontdekken, we eren, we raken aan, worden geraakt, worden aangeraakt. Maar bovenal spelen we en heten we onszelf welkom met precies dat wat er in jou is, in alle puurheid, kwetsbaarheid en veiligheid. Jezelf en elkaar welkom wetend. Schoonheid delend in tranen, humor, kwetsbaarheid, sensualiteit en speelsheid. In dragen en gedragen worden vanuit alle veiligheid.

Deze 3 luik gaat over consent, over jezelf beminnen, over spelen, over dat deel durven tonen wat zich schaamt of verlangt naar.

 

 

 

21 mei Your Consence

4 juni Yoni Self Release

11 juni Yoni sacred Temple & Godinnen massage

De avonden gaan over sisterhood, rituelen, voelen, vieren, huilen, lachen, aanraken en helen. Zijn niet los van elkaar te volgen i.v.m. de opbouw en veiligheid.

 

* voel je welkom met alle spanning, twijfel, onzekerheid. Juist dan, het is de weg van binnenuit volgend in wat voor jou klopt, woorden gevend aan wat is, jezelf inbrengend en eigen grenzen (leren) voelen.

 

Go only as fast as your slowest part feels safe to go.

Gegevens

Datum:
21 mei
Tijd:
19:30 tot 22:30

Docent

Janneke Janssen
Telefoon:
06 41316641
E-mail:
info@sacredlifeforce.nl
Site:
www.sacredlifeforce.nl

Overige informatie

Kosten:
225,-
Data:
21 mei, 4 juni, 11 juni
Aantal deelnemers:
6-10 deelnemers
Inclusief:
Thee en wat lekkers

Locatie

De Verbindende Factor
Wettenseind 4
Nuenen, 5674 AA Nederland

Parkeeradvies

Voor het pand is voldoende ruimte om te parkeren, je kunt elkaar eventueel inbouwen. Graag mijn witte VW Up vrij houden. Mocht alles vol zijn dan kan je parkeren op de parkeerplaats op de hoek van de Opwettenseweg en het Wettenseind.

Gelieve de ingang van Coppelmans Caravans vrij houden. Tenzij hun bedrijf gesloten is dan mag ook daar worden geparkeerd.