Laden activiteiten

« Terug naar de agenda

  • Dit event is voorbij.

Ruimte van Liefde (hele dag)

30 april 2021 - 10:00 tot 17:00

Deze Ruimte van Liefde is wat anders dan de normale Ruimte van Liefde. Deze duurt namelijk 7 uur en hij heeft ook een vaste prijs. Hij voelt heerlijk, vol van leven en ik heb er heel veel zin in.
Deze dag gaan we intensief aan de slag met jou. Er is alle ruimte voor alles wat er in jou speelt om zich te laten zien. Alles mag gevoeld worden, alles mag aangekeken worden. Zo kan dat, wat jou niet meer dient, zich uit je systeem verwijderen.
Ik ben met alle aandacht bij alle deelnemers. Doordat het lekker lang duurt is hier ook nog meer ruimte voor. Hoe de dag precies gaat lopen weet ik nog niet. Dat ligt aan wat zich allemaal gaat laten zien. Wat er bij jullie speelt zal de dag vorm geven. Wat ik nu al weet, is dat er deze dag een enorme berg energie door me heen zal gaan, zodat er dat kan gebeuren wat er mag gebeuren.
Je mag voor jezelf wat eten meenemen, zodat je tussendoor even kan bijtanken.
Er is plek voor 8 mensen.
kosten: 120 euro per persoon, mag van mij ook betaald worden in twee delen van 60 euro.
Aanmelden kan via info@tomkraaijeveld.nl

Gegevens

Datum:
30 april 2021
Tijd:
10:00 tot 17:00

Locatie

De Verbindende Factor
Wettenseind 4
Nuenen, 5674 AA Nederland

Parkeeradvies

Voor het pand is voldoende ruimte om te parkeren, je kunt elkaar eventueel inbouwen. Graag mijn witte VW Up vrij houden. Mocht alles vol zijn dan kan je parkeren op de parkeerplaats op de hoek van de Opwettenseweg en het Wettenseind.

Gelieve de ingang van Coppelmans Caravans vrij houden. Tenzij hun bedrijf gesloten is dan mag ook daar worden geparkeerd.

Docent

Tom Kraaijeveld
Telefoon:
0619518056
E-mail:
info@tomkraaijeveld.nl
Site:
Bekijk de site van Docent

Overige informatie

Kosten:
120,- (mag in 2 termijnen van 60,- betaald worden)
Aantal deelnemers:
max. 8 deelnemers
Inclusief:
Koffie, thee, lekkers