AGENDA

 

Laden Activiteiten

« Alle Activiteiten

  • Dit Activiteit is voorbij.

Rijdende expositie “Niets menselijks is (ons) vreemd’

6 juni 2022 - 10:30 tot 16:00

Op 2e pinksterdag staat er een unieke rijdende mini-expositie op de parkeerplaats van De Verbindende Factor. Met rake teksten, geplaatst op prachtige foto’s, heeft schrijfster en kunstenares Roos Bijleveld een schaftkeetje ingericht als rondrijdende tentoonstelling met als titel ‘Niets menselijks is (ons) vreemd’. Zonder taboes nodigt Roos je, in de veilige, vriendelijke setting van een ouderwets keukentje, uit om stil te staan bij uiteenlopende dingen waar we het misschien wel te weinig met elkaar over hebben.

Binnen en buiten het Keetje mag je je laten raken door de foto’s en de teksten en erover (na)praten met Roos en andere bezoekers.

De tentoonstelling zelf mag je gratis bezoeken. Wie wil en kan mag een donatie doen om te zorgen dat Roos haar Keetje op de weg kan houden. Een deel van Roos’ werk is deze dag ook te koop op kaarten en foto’s, en haar teksten zijn gebundeld in prachtige verhalen- en gedichtenbundels die ook verkrijgbaar zijn.

Laten we elkaar ontmoeten op een mooie Pinksterdag!

 

Gegevens

Datum:
6 juni 2022
Tijd:
10:30 tot 16:00

Locatie

De Verbindende Factor
Wettenseind 4
Nuenen, 5674 AA Nederland

Docent

Overige informatie

Kosten:
Voor expo-entree mag je doneren wat het jou waard is. Kaarten, boeken en foto’s van mijn werk zijn te koop. (Pinnen is mogelijk)
Data:
2e Pinksterdag 6 juni
Aantal deelnemers:
Er kunnen 2 mensen tegelijk naar binnen
Inclusief:
Thee met een koekje