Laden activiteiten

« Terug naar de agenda

  • Dit event is voorbij.

Rijdende expositie “Niets menselijks is (ons) vreemd’

6 juni - 10:30 tot 16:00

Op 2e pinksterdag staat er een unieke rijdende mini-expositie op de parkeerplaats van De Verbindende Factor. Met rake teksten, geplaatst op prachtige foto’s, heeft schrijfster en kunstenares Roos Bijleveld een schaftkeetje ingericht als rondrijdende tentoonstelling met als titel ‘Niets menselijks is (ons) vreemd’. Zonder taboes nodigt Roos je, in de veilige, vriendelijke setting van een ouderwets keukentje, uit om stil te staan bij uiteenlopende dingen waar we het misschien wel te weinig met elkaar over hebben.

Binnen en buiten het Keetje mag je je laten raken door de foto’s en de teksten en erover (na)praten met Roos en andere bezoekers.

De tentoonstelling zelf mag je gratis bezoeken. Wie wil en kan mag een donatie doen om te zorgen dat Roos haar Keetje op de weg kan houden. Een deel van Roos’ werk is deze dag ook te koop op kaarten en foto’s, en haar teksten zijn gebundeld in prachtige verhalen- en gedichtenbundels die ook verkrijgbaar zijn.

Laten we elkaar ontmoeten op een mooie Pinksterdag!

 

Gegevens

Datum:
6 juni
Tijd:
10:30 tot 16:00

Docent

Overige informatie

Kosten:
Voor expo-entree mag je doneren wat het jou waard is. Kaarten, boeken en foto’s van mijn werk zijn te koop. (Pinnen is mogelijk)
Data:
2e Pinksterdag 6 juni
Aantal deelnemers:
Er kunnen 2 mensen tegelijk naar binnen
Inclusief:
Thee met een koekje

Locatie

De Verbindende Factor
Wettenseind 4
Nuenen, 5674 AA Nederland

Parkeeradvies

Voor het pand is voldoende ruimte om te parkeren, je kunt elkaar eventueel inbouwen. Graag mijn witte VW Up vrij houden. Mocht alles vol zijn dan kan je parkeren op de parkeerplaats op de hoek van de Opwettenseweg en het Wettenseind.

Gelieve de ingang van Coppelmans Caravans vrij houden. Tenzij hun bedrijf gesloten is dan mag ook daar worden geparkeerd.