AGENDA

 

Laden Activiteiten

« Alle Activiteiten

  • Dit Activiteit is voorbij.

Reiki Workshop (voor mens en dier)

24 februari 2022 - 19:00 tot 22:00

Zowel mensen als dieren reageren heel goed op een Reiki behandeling. Ze hoeven niet persé een klacht te hebben. Het brengt ook ontspanning, geeft energie en werkt genezingsbevorderend. Je kunt Reiki daarnaast inzetten bij chronische klachten, allergieën, pijn, stress etc. Reiki is ook ontzettend leuk en ontspannend om zelf te geven aan een ander, mens of dier.

Tijdens de workshop krijg je uitleg over wat Reiki is en waar het vandaan komt en ga je oefenen op elkaar. Uiteraard kun je ook meedoen als je al eerder een graad hebt behaald. Het is namelijk zowel voor beginners als gevorderden interessant. Je ontvangt na afloop een officieel certificaat/bewijs van deelname (certificaat Reiki I, II, of III). Hier hoort ook een inwijding bij.

Alles wat je tijdens de avond leert kun je ook toepassen op je (huis)dier. Mocht je specifiek begeleiding willen hebben om op je dier te oefenen, dan kun je apart een afspraak inplannen met Ana om een half uur te oefenen. Wel zo fijn om dat in alle rust te kunnen doen. Je krijgt er dan ook Bach Bloesems bij om het proces verder te ondersteunen.

Een privésessie met je dier (incl. Bach bloesems) kost €12,50 en vindt plaats bij Ana van Vitaal Dier in Mariahout. De afspraak wordt in overleg gepland.

Gegevens

Datum:
24 februari 2022
Tijd:
19:00 tot 22:00

Locatie

De Verbindende Factor
Wettenseind 4
Nuenen, 5674 AA Nederland

Docent

Overige informatie

Kosten:
75,-
Aantal deelnemers:
max 12 deelnemers
Inclusief:
koffie, thee en lekkers