Laden activiteiten

« Terug naar de agenda

Reiki voor ouders

26 november - 10:00 tot 17:00

Reiki is helende energie die je door geeft met je handen. Als doula en therapeut werk ik veel met reiki. Tijdens een bevalling voor de moeder en daarna voor baby’s en ook oudere kinderen. Juist bij kinderen bereik je met reiki al snel een mooi resultaat, omdat kinderen nog zuiver zijn en snel de energie naar eigen behoefte kunnen inzetten.

Regelmatig wordt ik bij ziekte van het kind benaderd door de ouders om reiki te geven. Meestal op afstand. Maar hoe fijn zal het zijn als jij als ouder zelf reiki kan geven aan je kindje? Bij koorts, vallen, een oorontsteking, verkoudheid, slecht slapen, angsten, pijn enz. Heel eenvoudig op iedere plek waar je ook maar bent. Je legt je handen op het lichaampje van je kindje en de helende energie stroomt al.

Tijdens deze workshop ontvang je een reiki inwijding en gaan we samen aan de slag met behandelen, kennis en informatie uitwisselen en ervaringen delen. Aan het einde van deze dag weet jij precies hoe je reiki kan inzetten voor je kindje en kan je bij thuiskomst al gelijk starten.

 

Gegevens

Datum:
26 november
Tijd:
10:00 tot 17:00

Locatie

De Verbindende Factor
Wettenseind 4
Nuenen, 5674 AA Nederland

Parkeeradvies

Voor het pand is voldoende ruimte om te parkeren, je kunt elkaar eventueel inbouwen. Graag mijn witte VW Up vrij houden. Mocht alles vol zijn dan kan je parkeren op de parkeerplaats op de hoek van de Opwettenseweg en het Wettenseind.

Gelieve de ingang van Coppelmans Caravans vrij houden. Tenzij hun bedrijf gesloten is dan mag ook daar worden geparkeerd.

Docent

Katja Froling / Doula Enzo
Telefoon:
06-28535962
E-mail:
info@doulaenzo.nl
Site:
Bekijk de site van Docent

Overige informatie

Kosten:
175,-
Aantal deelnemers:
max. 8 deelnemers
Inclusief:
Inclusief een certificaat, lunch, koffie en thee

Reacties zijn gesloten.