Laden activiteiten

« Terug naar de agenda

  • Dit event is voorbij.

Psychiater en Priesteres- Lezing (delen, Q&A)

20 april 2022 - 20:00 tot 22:00

Dansen en drummen met je psychiater? Over pillen praten met een priesteres? Huilen naar de maan? In je licht staan of diep in de modder van oude pijn samengaan? Wat mag, wat kan en wat wil je?

Hoe werk je in deze tijd op een authentieke en holistische manier met mensen die psychische klachten hebben?

Klara creëert in haar praktijk Klarity een brug tussen de klassieke en alternatieve zorg. Ze groeide op in Tsjechië en voelde zich altijd al verbonden met de natuur en kruiden. In Praag studeerde ze geneeskunde, haar opleiding tot psychiater deed ze in Eindhoven. De afgelopen 10 jaar werkt ze als psychiater in Noord-Brabant. Ze zocht verdieping in verschillende trainingen en opleidingen, waaronder de “Priestess of the Goddess”, meditatie, het organiseren van retraites en in kennis van eeuwenoude rituelen.

Tijdens deze avond vertelt ze over haar werk en kun je alle vragen stellen die je altijd al aan een psychiater wilde stellen (maar misschien niet durfde).*

 

*Deze avond is geen therapeutische sessie.

Gegevens

Datum:
20 april 2022
Tijd:
20:00 tot 22:00

Locatie

De Verbindende Factor
Wettenseind 4
Nuenen, 5674 AA Nederland

Parkeeradvies

Voor het pand is voldoende ruimte om te parkeren, je kunt elkaar eventueel inbouwen. Graag mijn witte VW Up vrij houden. Mocht alles vol zijn dan kan je parkeren op de parkeerplaats op de hoek van de Opwettenseweg en het Wettenseind.

Gelieve de ingang van Coppelmans Caravans vrij houden. Tenzij hun bedrijf gesloten is dan mag ook daar worden geparkeerd.

Docent

Overige informatie

Kosten:
15,-
Aantal deelnemers:
15 - 20 deelnemers
Inclusief:
Koffie, thee en wat lekkers