Laden activiteiten

« Terug naar de agenda

  • Dit event is voorbij.

Proefavond Massagecursus met Rebalancingtechnieken

8 september 2020 - 19:30 tot 22:30

Wil je voordat je besluit tot deze cursus van 11 avonden eerst kennis maken met de Rebalancing aanraking en met Manja en Theo?
Tijdens deze proefavond kun je kennismaken.

Aanraken en aangeraakt worden. Het brengt je in contact met je lichaam en alles wat daarin leeft. IntuÏtief kan iedereen aanraken, masseren.
In deze 11 avonden leer je een volledige ontspanningsmassage te geven zonder dat het je inspanning kost, met vaardige handen en met respect voor jezelf en de ander.

Massage
Massage ontspant lichaam en geest. Door het lichaam aan te raken ontstaat er meer bewustzijn in je lijf. Er ontvouwt zich meer en meer. Je ontwikkelt het vermogen om de gevoelde ervaring in je lichaam op te merken en toe te staan waardoor lichaam en geest kunnen ontspannen. Stress en allerlei fysieke ongemakken kunnen er door verminderen. Massage koestert en zorgt ook voor een moment van rust en aandacht. Na een massage voel je je vrijer, lichter en weer een beetje nieuw.

Voor wie
De cursus is zowel bedoeld voor beginners als voor mensen die al massage-ervaring hebben. Ook is ze geschikt voor mensen die massage toepassen bij het uitoefenen van hun beroep zoals bijvoorbeeld lichaamsgerichte therapeuten, schoonheidsspecialisten en sportmasseurs.

Iedereen kan intuïtief aanraken en masseren. Maar wil je goed leren masseren en vertrouwen krijgen in wat je doet, dan is het prettig om een goede basiskennis te hebben van massagetechnieken. Deze leer je tijdens de basiscursus.

Wat leer je?
In de basiscursus leer je een volledige ontspanningsmassage te geven, met technieken vanuit de Rebalancing. Het is een heel fysieke, langzame en intensieve massage, die veel aandacht schenkt aan de manier van aanraken.

Je leert diep in de spieren en weefsels te masseren, de gewrichten te ontspannen en zachte massage.

Je leert te werken vanuit ontspanning; onder andere door je eigen lichaam zo efficiënt mogelijk te gebruiken en jezelf te blijven voelen. Hierdoor ben je als gever na de massage zelf ook verkwikt en energiek. We besteden ook ruim aandacht aan de kunst van het ontvangen van de massage.

De cursus start op 22 september en wordt gegeven door Manja Beerens met Theo Bongers als assistent.

Gegevens

Datum:
8 september 2020
Tijd:
19:30 tot 22:30

Overige informatie

Kosten:
€ 35,-
Aantal deelnemers:
max. 8 deelnemers

Locatie

De Verbindende Factor
Wettenseind 4
Nuenen, 5674 AA Nederland

Parkeeradvies

Voor het pand is voldoende ruimte om te parkeren, je kunt elkaar eventueel inbouwen. Graag mijn witte VW Up vrij houden. Mocht alles vol zijn dan kan je parkeren op de parkeerplaats op de hoek van de Opwettenseweg en het Wettenseind.

Gelieve de ingang van Coppelmans Caravans vrij houden. Tenzij hun bedrijf gesloten is dan mag ook daar worden geparkeerd.