Laden activiteiten

« Terug naar de agenda

  • Dit event is voorbij.

Prénatale opstellingen

10 juni 2017 - 10:00 tot 17:00

|Terugkerend (Bekijk alle)

One event on 19 november 2017 at 10:00

One event on 4 februari 2018 at 10:00

‘Het leven begint al voor je geboren bent’

We weten weinig of niets van onze geboorte en de periode in de baarmoeder, nog minder van onze conceptie. Emotionele klachten, belemmerende overtuigingen en lastige gedragspatronen kunnen hun oorsprong hebben in de geboorte- en de prénatale fase van ons leven. Misschien was je niet alleen in de baarmoeder, maar ben je wel alleen gekomen (‘alleengeboren tweeling’) of er was sprake van (ernstige) geboortetrauma’s waarbij een prénatale opstelling een opening kan bieden om een verandering daadwerkelijk in te zetten. De start van ons leven kan grote impact hebben op hoe we uiteindelijk in het leven staan en hoe we met onze problemen en uitdagingen omgaan. Herbeleving van deze fase kan helderheid en inzichten geven. Tijdens de workshop krijgt een ieder de kans om deze herbeleving te ervaren, het kan zijn als representant, als deel van de kring of deelnemer met een specifieke vraag. Je bent niet zomaar een deel van deze groep!

Gegevens

Datum:
10 juni 2017
Tijd:
10:00 tot 17:00

Docent

Wonder boven Wonder
Telefoon:
Henriëtte 0646284304, Miriam 0641378402
E-mail:
info@wonderbovenwonder.com
Site:
www.wonderbovenwonder.com

Overige informatie

Kosten:
€95,- incl BTW voor particulieren, excl. BTW met factuur.
Aantal deelnemers:
max. 12 deelnemers

Locatie

De Verbindende Factor
Wettenseind 4
Nuenen, 5674 AA Nederland

Parkeeradvies

Voor het pand is voldoende ruimte om te parkeren, je kunt elkaar eventueel inbouwen. Graag mijn witte VW Up vrij houden. Mocht alles vol zijn dan kan je parkeren op de parkeerplaats op de hoek van de Opwettenseweg en het Wettenseind.

Gelieve de ingang van Coppelmans Caravans vrij houden. Tenzij hun bedrijf gesloten is dan mag ook daar worden geparkeerd.