Laden activiteiten

« Terug naar de agenda

  • Dit event is voorbij.

Alleen op de Wereld – Prénatale opstellingen

8 november 2019 - 10:00 tot 17:00

|Terugkerend (Bekijk alle)

One event on 25 maart 2020 at 10:00

Prénatale Opstellingen rondom het thema ‘Alleen geboren tweeling’

Herken je dit?
Je voelt je vaak alleen, juist in groepen. Je voelt een soort van schuld dat het nooit goed genoeg is wat je doet. Dat je anders dan anderen bent en mogelijk hooggevoelig. Je saboteert jezelf en ervaart altijd een soort onrust? Je hebt moeite met afwijzing of met boosheid. Afscheid nemen is lastig voor jou. Altijd op zoek zijn naar die ander naast jou. Misschien koop je alles in tweetallen of misschien wel in drietallen, dit kunnen tekenen zijn van het ‘alleen geboren tweeling syndroom’.In de baarmoeder begint 1 op de 10 mensen met z’n tweeën of meer. Nog voor de hartjes kloppen ben je elkaar al gewaar en wordt de intense nabijheid gevoeld. Sommigen weten dat ze een ‘alleen geboren tweeling’ zijn, maar velen ook niet. Lichamelijke en psychische klachten kunnen zich aandienen doordat er in de baarmoeder een enorm verliestrauma is geleden. Zo vroeg al, nog voor je geboren bent.

Door het doen van een Prénatale Opstelling kun je bij dit onbewuste stuk in je leven komen. Was je werkelijk alleen in de baarmoeder, of is de ander alleen maar even meegekomen om je net dat zetje te geven om voor dit leven te kiezen. Mocht het zo zijn dat je samen begonnen bent, dan heb je op deze wijze de kans om echt bewust afscheid te nemen tijdens een mooi ritueel. Met deze nieuwe inprint kun je werkelijk gaan staan in het leven en je volle potentieel gaan inzetten.

Deze dag os ook geschikt voor andere Prénatale thema’s.

Gegevens

Datum:
8 november 2019
Tijd:
10:00 tot 17:00

Docent

Wonder boven Wonder
Telefoon:
Henriëtte 0646284304, Miriam 0641378402
E-mail:
info@wonderbovenwonder.com
Website:
www.wonderbovenwonder.com

Overige informatie

Kosten:
€150,- als vraagsteller en € 50,- voor representanten (incl. BTW)
Aantal deelnemers:
4-5 vraagstellers en 12 representanten
Inclusief:
koffie, thee en lekkers

Locatie

De Verbindende Factor
Wettenseind 4
Nuenen, 5674 AA Nederland

Parkeeradvies

Voor het pand is voldoende ruimte om te parkeren, je kunt elkaar eventueel inbouwen. Graag mijn witte VW Up vrij houden. Mocht alles vol zijn dan kan je parkeren op de parkeerplaats op de hoek van de Opwettenseweg en het Wettenseind.

Gelieve de ingang van Coppelmans Caravans vrij houden. Tenzij hun bedrijf gesloten is dan mag ook daar worden geparkeerd.