Laden activiteiten

« Terug naar de agenda

  • Dit event is voorbij.

Prayerstick of Talkingstick maken – Workshop

9 september 2017 - 10:00 tot 16:00

WORKSHOP PRAYERSTICK OF TALKINGSTICK MAKEN
met prayerstick ritueel

Je kunt kiezen of je tijdens deze workshop een prayerstick of een talkingstick maakt.
De stick wordt gemaakt van een reegewei op een stok.

De TALKINGSTICK wordt gebruikt bij vergaderingen en bijeenkomsten. Ook is dit fijn om binnen je gezin of tijdens workshops te gebruiken. De prayerstick is bedoeld om een praatronde respectvol te laten verlopen. Diegene die de stok in de hand heeft mag alles zeggen wat hij/ zij wil zolang het maar respectvol en met liefde gezegd wordt. Anderen mogen alleen maar luisteren en niets zeggen of vragen. Het is ook niet de bedoeling een ander verbaal terecht te wijzen of aan te vallen. Er wordt gesproken vanuit de “ik vorm”. Nadat de persoon het zegje gedaan heeft geeft hij/zij deze door aan de volgende persoon. Als deze niet of nog niet wilt praten hoeft dat niet en geeft de stok weer door aan de persoon links. Aan de praatstok worden veren, kralen of edelstenen bevestigd.

De PRAYERSTICK is het instrument om je gebeden of vragen naar het universum te versturen, ofwel zoals de First Nations zeggen naar “Dat wat groter is dan jij en ik”.. Aan de stick wordt een veer bevestigd die ervoor zorgt dat je woorden of gedachten door de wind worden meegenomen naar de spriritwereld. Dit kan gedaan worden door de prayerstick heen en weer te bewegen of hem in de grond te zetten.
De prayerstick kan versierd worden of beschilderd worden zoals jij dit graag wilt, het is tenslotte jouw instrument om in verbinding te komen met “dat wat groter is dan jij en ik”.

Gegevens

Datum:
9 september 2017
Tijd:
10:00 tot 16:00

Locatie

De Verbindende Factor
Wettenseind 4
Nuenen, 5674 AA Nederland

Parkeeradvies

Voor het pand is voldoende ruimte om te parkeren, je kunt elkaar eventueel inbouwen. Graag mijn witte VW Up vrij houden. Mocht alles vol zijn dan kan je parkeren op de parkeerplaats op de hoek van de Opwettenseweg en het Wettenseind.

Gelieve de ingang van Coppelmans Caravans vrij houden. Tenzij hun bedrijf gesloten is dan mag ook daar worden geparkeerd.

Docent

Overige informatie

Kosten:
€ 75,-
Inclusief:
materialen waaronder reegewei, kralen, veren, leer, paardenharen, slangeleer, belletjes etc. Je mag 1 edelsteen uitkiezen om te verwerken in je stick. Mocht je meerdere edelstenen willen dan komt daar een meerprijs bij. Mocht je zelf materiaal hebben die je wil verwerken in je stick dan mag je dat uiteraard meenemen.