Laden activiteiten

« Terug naar de agenda

  • Dit event is voorbij.

Plantenorakel en zielskaarten reading

25 augustus 2020 - 19:00 tot 22:00

Koen en Ellen van Raido healing, reizende praktijk voor bewustzijnsgroei, zijn van 17 tot en met 30 augustus met hun camper weer in de regio Zuidoost Nederland en organiseren verschillende activiteiten bij De Verbindende Factor.

 

Op dinsdag 25 augustus kun je tussen 19.00 en 22.00 uur een reading boeken met het plantenorakel of de zielskaarten. Kom een laagje dieper kijken in jezelf en ontvang inzicht en advies om meer helderheid en grip te krijgen op een thema dat jij in je leven tegenkomt. Het plantenorakel is door Koen zelf ontwikkeld en bestaat uit 54 verschillende bomen en planten. De prachtige zielskaarten waar Ellen mee werkt zijn van een hoge energetische trilling, passend bij de huidige nieuwe tijd. Met beide methodes wordt jouw ziel gelezen en krijg je meer inzicht in het pad dat je volgt. Boodschappen die op dit moment voor jou beschikbaar zijn komen naar voren en helpen je in je dagelijks leven.

Laat de bomen of kaarten voor je spreken.

Gegevens

Datum:
25 augustus 2020
Tijd:
19:00 tot 22:00

Locatie

De Verbindende Factor
Wettenseind 4
Nuenen, 5674 AA Nederland

Parkeeradvies

Voor het pand is voldoende ruimte om te parkeren, je kunt elkaar eventueel inbouwen. Graag mijn witte VW Up vrij houden. Mocht alles vol zijn dan kan je parkeren op de parkeerplaats op de hoek van de Opwettenseweg en het Wettenseind.

Gelieve de ingang van Coppelmans Caravans vrij houden. Tenzij hun bedrijf gesloten is dan mag ook daar worden geparkeerd.

Docent

Overige informatie

Kosten:
20,- voor een diepgaande reading van 30 min.
Data:
25 augustus