Laden activiteiten

« Terug naar de agenda

Picasso & Het Innerlijk Huwelijk

5 januari 2022 - 10:00 tot 17:00

Een kunstwerk als een ‘bezegeling’.

Wie is er bij jou in charge? Je innerlijke man of je innerlijke vrouw? Stof tot nadenken dus.
Vaak werken je innerlijke man en vrouw elkaar tegen of overheerst een van beide kanten in jezelf. De kwaliteiten van de innerlijke vrouw zijn creativiteit, verbinden, schoonheid, speelsheid en het ontvangende principe. Van de innerlijke man zijn dat gerichtheid, gedrevenheid, doelgericht en het dragende principe. Het zou mooi zijn als je innerlijke man en vrouw in een harmonieuze en gelijkwaardige verhouding tot elkaar komen te staan.
Je mannelijke en vrouwelijke kwaliteiten zullen elkaar gaan versterken in plaats van elkaar tegen te werken. Deze innerlijke verandering zal zich ook weerspiegelen in de relatie met je partner en met de buitenwereld.
Picasso zijn werk herken je aa n de gebroken beelden, zoals een gebroken spiegel, en hoe hij ze dan weer samenbrengt. Niet zoals het was, er ontstaat een nieuw beeld.
Tijdens deze workshop ga je op groot formaat deze twee aspecten in jou samenbrengen in een groot kunstwerk.
Teken- en schilderervaring is niet nodig, wel nodig is, een nieuwsgierigheid om dit onderwerp te onderzoeken.

Lunch: Gezien de maatregelen ben ik gestopt met de Potluck lunch, ik bied een biologische lunch aan met rijk belegde broodjes en soep. Hiervoor vraag ik €10,00 p.p.

Gegevens

Datum:
5 januari 2022
Tijd:
10:00 tot 17:00

Docent

Miriam Zwaga
Telefoon:
06-41378402
E-mail:
miriam@deverbindendefactor.net
Site:
www.deverbindendefactor.net

Overige informatie

Kosten:
105,-
Aantal deelnemers:
max 8 deelnemers
Inclusief:
koffie, thee en lekkers

Locatie

De Verbindende Factor
Wettenseind 4
Nuenen, 5674 AA Nederland

Parkeeradvies

Voor het pand is voldoende ruimte om te parkeren, je kunt elkaar eventueel inbouwen. Graag mijn witte VW Up vrij houden. Mocht alles vol zijn dan kan je parkeren op de parkeerplaats op de hoek van de Opwettenseweg en het Wettenseind.

Gelieve de ingang van Coppelmans Caravans vrij houden. Tenzij hun bedrijf gesloten is dan mag ook daar worden geparkeerd.