Laden activiteiten

« Terug naar de agenda

  • Dit event is voorbij.

Picasso – 4 op een rij

19 juli 2017 - 10:00 tot 16:00

’De kracht van onvolmaaktheid’

Streven naar perfectie, veel mensen herkennen dit. Het is een mooi gegeven om harmonie te willen aanbrengen in wat je doet, denkt en voelt. Maar je kunt er ook flink over struikelen. Want wat is de totale perfectie? En kan perfectie wel zonder imperfectie bestaan? Kortom; licht kan niet zonder donker en vreugde niet zonder verdriet. Spanning ofwel disharmonie, en harmonie horen op deze manier ook bij elkaar.
Probeer beide tegenpolen eens samen te brengen in een kunstzinnig werkstuk. Je zult zien en voelen dat beide aspecten van waarde zijn. Je leert zien hoeveel ze voor elkaar betekenen. Het oordeel op dat wat niet in harmonie lijkt, wat lelijk lijkt of imperfect zul je meer en meer loslaten.
Ook ‘dat lelijke en minder goeie deel’ in je werk, in de mens en in je omgeving, is van belang. Als je dat beseft, en niet langer bang bent voor of iets wel of niet goed is, verdwijnt die angst naar de achtergrond en zul je vrijheid voelen. Pas dan kun je groeien! Omarm je schaduwkanten.
En….iedereen kan het! Teken- of schildervaring is niet nodig.

Gegevens

Datum:
19 juli 2017
Tijd:
10:00 tot 16:00

Docent

Miriam Zwaga
Telefoon:
06-41378402
E-mail:
miriam@deverbindendefactor.net
Site:
www.deverbindendefactor.net

Overige informatie

Kosten:
€ 75,- voor losse workshop, € 200,- voor de serie van 4
Data:
17, 18, 19, 20 juli
Inclusief:
al het materiaal, koffie, thee en soep.

Locatie

De Verbindende Factor
Wettenseind 4
Nuenen, 5674 AA Nederland

Parkeeradvies

Voor het pand is voldoende ruimte om te parkeren, je kunt elkaar eventueel inbouwen. Graag mijn witte VW Up vrij houden. Mocht alles vol zijn dan kan je parkeren op de parkeerplaats op de hoek van de Opwettenseweg en het Wettenseind.

Gelieve de ingang van Coppelmans Caravans vrij houden. Tenzij hun bedrijf gesloten is dan mag ook daar worden geparkeerd.