Laden activiteiten

« Terug naar de agenda

  • Dit event is voorbij.

Past Life-Real Life Integration

29 februari 2020 - 10:00 tot 16:30

De codes en het Graalgedragen Bewustzijn van Egypte

Egypte: het land van piramides, heilige geometrie en coderingen, het land van Isis en Osiris, het land van geheimen, symbolieken, mysteriën, sjamanen, healingstechnieken en mysteriescholen. Ook het land van vorige levens die kwaliteiten en talenten hebben ontwikkeld die sluimerend, soms vastgezet en geblokkeerd liggen te wachten om wakker te worden.

Vanuit eigen ervaringen hebben wij gemerkt dat vorige levens in en rond Egypte een eigen dynamiek en energieveld hebben. Deze vorige levens willen worden gezien, gehoord en gevoeld en helemaal in de Nieuwe Tijd Lichtfrequentie in jouw systeem worden geïntegreerd. Uitgezuiverd en in verbinding met de volledige potentie van wie Jij Bent. Waarvan de zaden van licht al aanwezig zijn in jou en in je DNA.

Coderingen, contracten of wellicht vastgezette energieën, vanuit die tijdsperiode worden weer actief om zo de wijsheid die erin verborgen licht wakker te maken. Je ervaart samen met de poortwachters die erbij horen en het vorige leven je heelheid en zuiverheid en je voelt hoe het is om in je eigen kracht te staan.

Mocht je merken dat jouw energie resoneert op de energieën van Egypte, mocht je nieuwsgierig zijn en meer bewustwording willen hebben in dit energieveld, meld je dan aan voor deze workshop.

Gegevens

Datum:
29 februari 2020
Tijd:
10:00 tot 16:30

Locatie

De Verbindende Factor
Wettenseind 4
Nuenen, 5674 AA Nederland

Parkeeradvies

Voor het pand is voldoende ruimte om te parkeren, je kunt elkaar eventueel inbouwen. Graag mijn witte VW Up vrij houden. Mocht alles vol zijn dan kan je parkeren op de parkeerplaats op de hoek van de Opwettenseweg en het Wettenseind.

Gelieve de ingang van Coppelmans Caravans vrij houden. Tenzij hun bedrijf gesloten is dan mag ook daar worden geparkeerd.

Docenten

Jamy Frencken
Telefoon:
06-27845954
E-mail:
jamy@monade.nu
Site:
Bekijk de site van Docent
 
Jamy Frencken
Telefoon:
06-27845954
E-mail:
jamy@monade.nu

Overige informatie

Kosten:
99,-
Aantal deelnemers:
12
Inclusief:
Thee, water, versnaperingen

Reacties zijn gesloten.