Laden activiteiten

« Terug naar de agenda

Parels op je Pad

30 december - 10:00 tot 17:00

‘Je Levenslijn in Beeld’

Onlangs keek ik terug op een fase uit mijn verleden en trof mijn zelfgeschreven sprookje aan uit die tijd. Een sprookje over mijn leven. Ik schreef het in het autobiografische jaar van mijn opleiding ‘genezend tekenen’. Toen leek dat sprookje over mijn toekomst te gaan. Als ik het nu teruglees treft me het feit dat wat ik toen schreef, nu mijn waarheid is. Wat ik toen wenste, ben ik nu aan het doen. Ik had alles al in het vizier.
Kijk jij wel eens achterom? Kijk je wel eens terug op je leven tot nu toe? Naar het pad wat je al hebt gelopen? Welke hobbels heb je moeten nemen, welke bergen en dalen kwam je tegen? Waar ben je allemaal tegenaan gelopen? Zijn al die hobbels misschien juist dat wat je tegen moest komen om je naar ‘hier’ te brengen, hier waar je nu bent en wat je nu met je leven doet? Terugkijkend kunnen de grootste tegenslagen nu misschien cadeautjes lijken, cadeautjes die je destijds niet hebt kunnen uitpakken. Je bent ze onbewust uit de weg gegaan en er zelfs van weg gegaan. Het was toen te groot, teveel, te heftig op dat moment. Zo doen we daar in het leven. Het is nu tijd om terug te kijken en de cadeautjes alsnog te gaan uitpakken en in beeld te brengen waar het werkelijk voor staat. Geheel intuïtief gaan we te werk, je hoeft niets te weten, geen feiten, geen dat, niets. Een open mind en de bereidheid om terug te kijken met de ogen van de persoon die je nu bent.

We werken op grote panelen, op zwart papier van 150 breed en 50 hoog.

Lunch: Gezien de maatregelen ben ik gestopt met de Potluck lunch, ik bied een biologische lunch aan met rijk belegde broodjes en soep. Hiervoor vraag ik €10,- p.p.

Gegevens

Datum:
30 december
Tijd:
10:00 tot 17:00

Docent

Miriam Zwaga
Telefoon:
06-41378402
E-mail:
miriam@deverbindendefactor.net
Site:
www.deverbindendefactor.net

Overige informatie

Kosten:
105,-
Aantal deelnemers:
max. 8 deelnemerss
Inclusief:
koffie, thee en lekkers

Locatie

De Verbindende Factor
Wettenseind 4
Nuenen, 5674 AA Nederland

Parkeeradvies

Voor het pand is voldoende ruimte om te parkeren, je kunt elkaar eventueel inbouwen. Graag mijn witte VW Up vrij houden. Mocht alles vol zijn dan kan je parkeren op de parkeerplaats op de hoek van de Opwettenseweg en het Wettenseind.

Gelieve de ingang van Coppelmans Caravans vrij houden. Tenzij hun bedrijf gesloten is dan mag ook daar worden geparkeerd.