AGENDA

 

Laden Activiteiten

« Alle Activiteiten

  • Dit Activiteit is voorbij.

Ostara Viering

19 maart 2020 - 09:30 tot 12:30

Ostara is de naam van de lentegodin van het Oosten. Op het wiel van het jaar komen we met de lente equinox aan op het Oosten van de cirkel. Het is de periode van overgang van de tijd van het jaar waarin de nachten langer zijn dan de dagen naar de andere, lichte helft, waarin de dagen langer zijn dan de nachten. Ostara bevindt zich op dit keerpunt. Voor de Kelten was dit het midden van de lente, die met Imbolc rond 1 februari begon en eindigde met Beltane begin mei. Volgens onze kalender is het het begin van de lente.

Het is de tijd dat de kuikentjes uit hun eieren komen. Tijd van tevoorschijn komen van de uitbundigheid van de lente met bloembollen, steeds wat meer bloeiende heesters en bomen. Ostara is verbonden met ons innerlijk kind dat de wereld in gaat. Dat buiten de beschermde omgeving gaat kijken en ontdekken. Het is een lentefeest dat uitnodigt om je vleugels uit te slaan en zichtbaar te worden in het steeds sterker wordende licht van de zon. Buiten je comfortzone gaan ontdekken wat er nog meer mogelijk is. Wie je ook nog bent. Dieper in je lijf zakken en je verlangens concreet vorm geven.

Waartoe word jij uitgenodigd door de lente? Waarvan word je door en door levendig? Wat wil je meer vorm geven in je leven en echt gaan belichamen? Hoe ziet jouw leven eruit wanneer je jouw vleugels uitspreidt?

Zin om deze energie van Ostara en lente bewust te vieren in een cirkel?

We vieren Ostara, de lente equinox, haar uitnodiging en balans van licht en donker, bij De Verbindende Factor in Nuenen van 9.30 tot 12.30 uur. Inloop vanaf 9.15 uur. Kosten €35,- meer info en aanmelden bij mirjamdiane@gmail.com

Gegevens

Datum:
19 maart 2020
Tijd:
09:30 tot 12:30

Locatie

De Verbindende Factor
Wettenseind 4
Nuenen, 5674 AA Nederland

Docent

Mirjam Diane
Telefoon
06-40677467
E-mail
mirjamdiane@gmail.com
Bekijk de site van Docent

Overige informatie

Kosten:
€35,-
Inclusief:
Thee en lekkers