Laden activiteiten

« Terug naar de agenda

  • Dit event is voorbij.

Opleiding Luisterkindwerker – CRBO- geregistreerd

9 mei 2019 - 10:00 tot 16:30

|Terugkerend (Bekijk alle)

One event on 13 juli 2019 at 10:00

One event on 31 augustus 2019 at 10:00

One event on 28 september 2019 at 10:00

Afstemmen in energie op een ander mens. Luisteren naar wat de ander in zijn of haar energie met innerlijke stem aan je vertelt. Met je zintuigen waarnemen en in woorden brengen, waardoor iemand in staat is zich te uiten en zich gehoord voelt.

Met een Luisterkindafstemming kun je op afstand bij de ander emotionele en fysieke blokkades ophelderen en naar deoppervlakte brengen, waar de ander vanuit het menselijke deel  vaak lastig bewust bij kan. Luisterkind is de schakel om woorden te geven die op aarde nodig zijn om te vertalen wat voor de ander nodig is om weer harmonie in zichzelf te ervaren.

Je kan Luisterkind inzetten voor kinderen en volwassenen bij alle klachten en vraagstukken al vanaf vóór de conceptie tot na het verlaten van deze aarde.

Vijf lesdagen verspreid over vijf maanden, leer je werken volgens de Luisterkindmethode, loop ik mee en ondersteun ik je daar waar nodig. Tussen de lesdagen door oefen je zelf met het maken van afstemmingen. Vanuit je eigen werkplek en de aanvrager in de eigen vertrouwde omgeving.

Het is een prachtige zachte wijze van inzicht verkrijgen in familiebanden of contact leggen met mensen die verminderd aanspreekbaar zijn, of met overleden dierbaren.

Omdat je op afstand werkt, heb je geen praktijkruimte nodig en doe je geen beroep op de agenda van de aanvrager. Hierdoor is het voor kinderen heel toegankelijk en hoeft een ouder niet met een kind naar een onbekende omgeving. Je kunt overal en altijd een afstemming maken, en dat is een groot voordeel van werken met de Luisterkind methode.

Als gediplomeerd Luisterkindwerker ben je er voor de ander op fysiek, mentaal en spiritueel gebied.

Iedereen kan de Luisterkindmethode leren. Ik help je gedurende de vijf opleidingsdagen en vijf maanden, bij het vinden van jouw weg in het werken met Luisterkind, zodat je na het behalen van het diploma geheel zelfstandig kunt werken als Luisterkindwerker.

 

 

Gegevens

Datum:
9 mei 2019
Tijd:
10:00 tot 16:30

Docent

Janine Douwes
Telefoon:
06-44974860
E-mail:
janineluistert@gmail.com
Site:
www.janinedouwes.nl

Overige informatie

Kosten:
1525,-
Data:
9 mei, 13 juni, 11 juli, 29 aug en 26 sept
Aantal deelnemers:
max 12 deelnemers
Inclusief:
lesmap, koffie en thee

Locatie

De Verbindende Factor
Wettenseind 4
Nuenen, 5674 AA Nederland

Parkeeradvies

Voor het pand is voldoende ruimte om te parkeren, je kunt elkaar eventueel inbouwen. Graag mijn witte VW Up vrij houden. Mocht alles vol zijn dan kan je parkeren op de parkeerplaats op de hoek van de Opwettenseweg en het Wettenseind.

Gelieve de ingang van Coppelmans Caravans vrij houden. Tenzij hun bedrijf gesloten is dan mag ook daar worden geparkeerd.