Laden activiteiten

« Terug naar de agenda

  • Dit event is voorbij.

Open Dag

13 september 2020 - 11:00 tot 17:00

Wettenseind 4

Op zondag 13 september staat de deur weer open voor een ieder die een kijkje wil nemen bij De Verbindende Factor. Een dag om te ervaren, te ontmoeten en te verbinden.
Ik heet je dan ook van harte welkom van 11.00u – 17.00u.

Tijdens de Open Dag staan er een zestal workshops gepland in de groepsruimte, alle workshops zijn kosteloos te volgen. Om te voorkomen dat de groepen te groot worden vraag ik je om je vooraf aan te melden bij de desbetreffende docent/trainer. Hierdoor ben je ook verzekerd van een plekje.

In de praktijkruimtes worden door twee therapeuten korte sessies aangeboden en in het atelier zijn er verschillende docenten en trainers aanwezig die graag uitleg en info geven over wat ze doen.

Liesje en Vera hebben beiden een mooie tafel waar je kunt kopen en ervaren.
Zomaar binnenvallen kan natuurlijk altijd, voor elke workshop is er een inschrijflijst. Je kunt dan zien waar nog plek is en je ter plekke alsnog inschrijven.

Buiten op het parkeerterrein staat de hippe zwarte caravan van Mirjam Diane weer, zij verkoopt haar Mala’s en edelstenen en vertelt je er graag over.

Ik zorg voor hapjes en drankjes. Wees welkom! ?

 

Programma Open Dag:

 

In de Groepsruimte: (aanmelden vooraf bij de betreffende docent/trainer)

11.00 – 11.45 uur:
Mirjam Diane geeft een mini workshop Priestess Life, een nieuwe vrouwen-jaartraining start weer in 2021. Kom alvast voorproeven.
Je vindt haar dit jaar ook weer buiten met haar zwarte caravan op het parkeerterrein. Je kunt snuffelen tussen de mala’s en stenen.

Aanmelden en inschrijven bij Mirjam: mirjamdiane@gmail.com

12.00 – 12.45 uur:
Henriette Thijssen geeft een korte workshop ‘Het Wiel Rond’ waarbij ze je meeneemt in de doorgaande beweging van het Sjamanistisch Levenswiel en vertelt over ons doorlopend jaartraject ‘Het Wiel Rond’.

Aanmelden en inschrijven bij Henriette: info@wonderbovenwonder.com

13.00 – 13.45 uur:
Peter Oostelbos laat je in een korte workshop kennis maken met de training ‘Leer je depressie kennen’. Deze training is bedoeld voor mensen met een depressie.
Als doorgewinterde ervaringsdeskundige heeft Peter de training ontwikkeld. Hij vertelt je over het doel en de opzet van de training. Welke onderwerpen er aan bod komen en wat we doen.
Enkele korte oefeningen en opdrachten, die in de training uitgebreid aan bod komen, geven je een indruk van wat je kunt verwachten. En dat is fijn want dan kun jij ervaren of deze manier van werken aansluit bij jouw behoeftes.
Minstens zo belangrijk: je maakt kennis met Peter en Gwylan, trainer en assistent-trainer-in-opleiding. Vanuit hun hart verbinden zij zich met jou waarmee zij het beste uit hunszelf naar boven halen om jou te geven wat je nodig hebt.

Aanmelden en inschrijven bij Peter: info@dehartenboom.nl

14.00 – 14.45 uur:

Tom Kraaijeveld neemt je mee naar jezelf in de Ruimte van Liefde. Moeiteloos, mogen we zijn. Gedragen door het leven wat precies dat geeft wat er mag zijn. Het leven leidt de weg, maar durven we te luisteren? Mogen we luisteren van onszelf? Van mij mag je en dit laat ik je voelen. Het is al helemaal zoals het moet zijn. Er is niks om te zoeken, niks om te bereiken. Als we durven luisteren kunnen we horen dat er alleen maar liefde is. En in de ruimte van liefde is magie moeiteloos aanwezig. Ik nodig je uit om dit samen met mij te komen ervaren.

Aanmelden en inschrijven bij Tom: info@tomkraaijeveld.nl

15.00 – 15.45 uur:
Sandra Koedood geeft een korte workshop: ‘De wijsheid van het Enneagram’.
Pas als je jezelf goed kent kun je effectief veranderen. Sandra laat jou in deze workshop kennismaken met jouw persoonlijkheidstype van het Enneagram. Zij neemt je mee in de diepe wijsheid die in het Enneagram verscholen ligt.
Wil jij de leider in jezelf wakker maken en ben je klaar voor een diepgaand veranderingsproces? Kom dan kennis maken met Sandra en de training; persoonlijk en authenticiteit leiderschap. Om leiderschap en verandering te activeren maakt zij gebruik van het Enneagram, de innerlijke waarnemer en lichaamswerk
.
Aanmelden en inschrijven bij Sandra: sandra@hartinbedrijf.nl

16.00 – 16.45 uur:
Theo Bongers laat je kennismaken met Human Design. Ben je geïnteresseerd in zijn programma? Kom dan ‘proeven’ aan zijn training ‘Living Your Design’.
Human Design geeft je inzicht in hoe jouw systeem werkt op een natuurlijke manier. Ik vertel je met plezier alles over jouw Design, jouw ‘handleiding’ van het leven. Om mee te doen is het handig om je Human Design Type te kennen. Weet je jouw Human Design Type nog niet? Vraag deze aan bij Theo.

Info, aanmelden en inschrijven bij Theo: info@coachingmetcompassie.nl

 

In het Atelier:

Liesje Thienpont van Lysel Art laat je genieten van de kunst van geuren en kleuren. In haar ‘winkeltje’ kan je niet alleen kleurrijke en geurrijke artikelen kopen; er is ook ruimte om zelf aan de slag te gaan met het tekenen van een persoonlijke mandala op basis van jouw numerologische cijfers.

Vera Spiero geeft uitleg en informatie over haar workshops ‘Oceandrums’, ‘Udu’s’, ‘Touchdrawing’ en ‘Leporello’ en haar nieuw op te starten ‘Jonge Vrouwencirkel’. En natuurlijk kun je ook haar ‘Yoni Godinnen hangers’ bewonderen en kopen.

Henriette en Miriam vertellen je graag over hun werk voor Wonder boven Wonder Systemisch Vrouwenwerk en familieopstellingen.

‘Last but not least’ ik, Miriam Zwaga vertel graag over mijn plek en de kunstzinnige workshops en trainingen die ik geef in het Atelier.

 

In de Praktijkruimtes:

Brigitte Peters laat je in een korte meting en ‘vertaalsessie’ van klachten kennis maken met Mesologie, PresentChild en ‘lijfopstellingen’.
Met behulp van electro-accupuntuurmetingen, visualisatie en aanrakingen, duiken we het lijf in om te luisteren naar wat het te zeggen heeft; welke antwoorden er ontstaan, welke vragen en behoeften er liggen, welke fysieke factoren de balans verstoren? Daarnaast vormen klachten aan het fysieke lijf ook een boodschap vanuit de ziel, die gehoord en geheeld wil worden.

Aanmelden en inschrijven bij Brigitte: info@mesologiepraktijk-eindhoven.nl

Manja Beerens heeft alle tijd, aandacht en ruimte voor jou, voor jouw lichaam. Schrijf je in voor 30 min als je meer wilt weten over Rebalancing (de magische mix van meditatie, zelfonderzoek en aanraken), een korte Rebalancingsessie wilt ervaren, iets persoonlijks voor wilt leggen en meer wilt weten over de massagecursus die op 22 september start, of die vorm van massage wilt ervaren. Manja belooft je de volgende bijwerkingen: ontspanning en verbinding.

Aanmelden en inschrijven bij Manja: praktijkmarea@gmail.com

Gegevens

Datum:
13 september 2020
Tijd:
11:00 tot 17:00

Locatie

De Verbindende Factor
Wettenseind 4
Nuenen, 5674AA Nederland

Parkeeradvies

Voor het pand is voldoende ruimte om te parkeren, je kunt elkaar eventueel inbouwen. Graag mijn witte VW Up vrij houden. Mocht alles vol zijn dan kan je parkeren op de parkeerplaats op de hoek van de Opwettenseweg en het Wettenseind.

Gelieve de ingang van Coppelmans Caravans vrij houden. Tenzij hun bedrijf gesloten is dan mag ook daar worden geparkeerd.