Laden activiteiten

« Terug naar de agenda

Open Dag

11 september - 11:00 tot 17:00

Op zondag 11 september staat de deur weer open voor een ieder die een kijkje wil nemen bij De Verbindende Factor. Een dag om te ervaren, te ontmoeten en te verbinden.
Ik heet je dan ook van harte welkom van 11.00u – 17.00u.

Tijdens de Open Dag staan er een zestal workshops gepland in de groepsruimte, alle workshops zijn kosteloos te volgen. Om te voorkomen dat de groepen te groot worden vraag ik je om je vooraf aan te melden bij de desbetreffende docent/trainer. Hierdoor ben je ook verzekerd van een plekje.

In de praktijkruimtes worden door twee therapeuten korte sessies aangeboden en in het atelier zijn er verschillende docenten en trainers aanwezig die graag uitleg en info geven over wat ze doen.

Zomaar binnenvallen kan natuurlijk altijd, voor elke workshop is er een inschrijflijst. Je kunt dan zien waar nog plek is en je ter plekke alsnog inschrijven.

Ik zorg voor hapjes en drankjes. Wees welkom! ?

 

Programma Open Dag:Volgt nog

 

 

Gegevens

Datum:
11 september
Tijd:
11:00 tot 17:00

Docent

Miriam Zwaga
Telefoon:
06-41378402
E-mail:
miriam@deverbindendefactor.net
Site:
www.deverbindendefactor.net

Locatie

De Verbindende Factor
Wettenseind 4
Nuenen, 5674AA Nederland

Parkeeradvies

Voor het pand is voldoende ruimte om te parkeren, je kunt elkaar eventueel inbouwen. Graag mijn witte VW Up vrij houden. Mocht alles vol zijn dan kan je parkeren op de parkeerplaats op de hoek van de Opwettenseweg en het Wettenseind.

Gelieve de ingang van Coppelmans Caravans vrij houden. Tenzij hun bedrijf gesloten is dan mag ook daar worden geparkeerd.