AGENDA

 

Laden Activiteiten

« Alle Activiteiten

Open Dag 2024

8 september - 11:00 tot 17:00

OPEN DAG programma:

Zondag 8 september is er weer een Open Dag bij De Verbindende Factor.

Je kunt workshops volgen, kennismaken met de mensen die hier werken en er zijn kraampjes met mooie producten. Met mooi weer zijn er kleine zitjes buiten. Er is koffie, thee en lekkers.

Loop gerust binnen

IN HET ATELIER:

Vera Spiero- Atelier Veer

In Vera haar winkeltje vind je vele van haar creaties. Zoals haar inmiddels wel bekende yoni-godinnen hangers. Maar ook nieuwer werk als sieraden van de vrouwenlijn, systemisch zilverwerk, smudgeschaaltjes, udu’s, oceandrums en chakra altaardoeken en kaarten.
Daarnaast is zij er voor al je vragen over de verschillende workshops die ze geeft, of om gewoon alvast even kennis te maken.

Wonder boven Wonder – Familieopstellingen

Henriette en ik zijn aanwezig voor Wonder boven Wonder en vertellen je graag over ons mooie werk, De Leerweg, Opschonen Vaderlijnen en Moederlijnen, Systemisch Vrouwenwerk, Prénatale Opstellingen onze Zomerretraite op L’Huis Préau.

En ik…ik vertel je graag over mijn plek, het huren van ruimtes voor workshops, trainingen en sessies en natuurlijk mijn kunstzinnige workshops en trainingen die ik zelf geef in het Atelier. zoals ‘Je Vleugels Uitslaan’, de 6 daagse ‘Uit de Verf Komen’, de 6 daagse ‘Een Leven met Verfe’, ‘Picasso & Het Innerlijk Huwelijk’, Levenslijn- ‘Parels op je Pad’, ‘Hundertwasser & The Magic Child’ en mijn online cursussen ‘Een Reis door de Chakra’s’ en Numerologisch tekenen ‘Getal in Beeld’.

DE PRAKTIJKRUIMTE

KORTE WORKSHOPS in de bovenruimte:

In de groepsruimte boven kan je een vijftal korte workshops kosteloos volgen om kennis te maken met de docent/trainer en het aanbod.

11.00 – 11.45 uur:

Gegevens

Datum:
8 september
Tijd:
11:00 tot 17:00

Locatie

De Verbindende Factor
Wettenseind 4
Nuenen, 5674 AA Nederland

Docent

Miriam Zwaga
Telefoon
06-41378402
E-mail
miriam@deverbindendefactor.net
Bekijk de site van Docent

Overige informatie

Kosten:
Vrije toegang en kosteloos workshops volgen