Laden activiteiten

« Terug naar de agenda

  • Dit event is voorbij.

Open Dag 2019

8 september 2019 - 11:00 tot 17:00

Op zondag 8 september staat de deur weer open voor een ieder die een kijkje wil nemen bij De Verbindende Factor. Een dag om te ervaren, te ontmoeten en te verbinden.
Ik heet je dan ook van harte welkom!

Tijdens de Open Dag staan er een 6 tal workshops gepland in de groepsruimte, alle workshops zijn kosteloos te volgen. In de praktijkruimtes kun je kennismaken met 2 nieuwe vormen van coaching/therapie. En in het atelier zijn er verschillende docenten en trainers aanwezig en geven graag info en uitleg.

 

 

KORTE WORKSHOPS IN DE GROEPSRUIMTE boven:

11.00 – 11.45 uur:
Mirjam Diane met een korte kennismakingworkshop over de Priestess Life training die in februari 2020 weer van start gaat.

12.00 – 12.45 uur: 
Annelies de Moet en Anka Steinfort met een korte impressie van de vierluik ‘DeOvergang als Bron van Kracht’ die hier bij De Verbindende Factor gegeven gaat worden.

13.00 – 13.45 uur: 
Henriette Thijssen met een korte workshop ‘Het Wiel Rond’ waarbij ze je meeneemt in de doorgaande beweging van het Sjamanistisch Levenswiel en vertelt over ons doorlopend jaartraject ‘Het Wiel Rond’.
14.00 – 14.45 uur:
Heidi Gundel met ‘Delen over de Dood’, waarbij Heidi in een cirkel ruimte geeft voor datgene dat onder de oppervlakte leeft binnen het thema de ‘Dood’. Zij zal je daarbij uitnodigen om een laagje dieper te gaan dan je misschien gewend bent.
15.00 – 15.45 uur:
Manja Beerens voor een korte workshop waarin je kunt proeven van Rebalancing: persoonlijke ontwikkeling en bewustwording via je lichaam. Meditatie, zelfonderzoek en aanraken zijn de pijlers. Net als van de massagecursus die 17 sept start.

16.00 – 16.45 uur: 
Theo Bongers en Wubbe Henk Veldhuis geven een inkijk in de  ‘Mannencirkel’ waarbij er voldoende ruimte is om vragen te stellen over hoe zij ‘werken’ en wat er verwacht kan worden in een mannencirkel. Mannen, van harte uitgenodigd.

 

IN HET ATELIER beneden…

Pleun Moons, mijn dochter, is deze dag aanwezig om haar cateringbedrijf ‘Ceci n’est pas une cuisine’ te promoten, je kunt gedurende de dag genieten van haar overheerlijke vegetarische biologische kookkunst. Je kunt haar boeken voor de catering bij dagworkshops, weekend- en weekretraites.

Janine Douwes van ‘Luisterkind’ is samen met haar man Joep aanwezig om uit te leggen hoe Luisterkind werkt en zij geven ook kleine afstemmingen tijdens de dag. Kom voelen en luisteren.

Manja Beerens laat je voelen, in een korte aanraak-sessie op een stoel, wat ‘Rebalancing’ is (een mix van meditatie, zelfonderzoek, lichaamswerk & aanraken) en je kunt haar alles vragen over de massagecursus die op 17 september hier van start gaat.

Mirjam Diane met verkoop in haar ‘zwarte winkeltje op wielen’ en geeft uitleg over de Haertwing Mala’s, edelstenen en de workshops ‘Maak je Magische Mala’.

Hanneke Jansen Op de Haar is aanwezig om je meer te vertellen over de Karakterstructuren en de workshop ‘Behind the Masks’ die ik samen met haar geef op 23 oktober.

Rietje van Vlasselaer is aanwezig met een informatieve kleuroscooptafel en vertelt graag meer over ‘de Kleuroscoop als sleutel naar je ware zelf’, haar dagworkshop op 31 oktober.

Chantalle Kamycki geeft uitleg over ‘Brainspotting’ en korte ‘Human Design’ consulten.

Vera Spiero geeft uitleg en informatie over haar workshops ‘Oceandrums’, ‘Udu’s’, ‘Touchdrawing’ en ‘Spelen met de Dood’. Ook kan je bij haar op die dag een zielsbeeld/blauwdruk komen maken. Natuurlijk kun je ook haar ‘Yoni Godinnen hangers’ bewonderen en kopen.

Michael Krumins, de vriend van Heidi, geeft om 12.00u en om 15.00u een kort gitaarconcert in het atelier. Op zondagavond 6 oktober geeft hij een Bezinningsconcert,  een Soundjourney of Worldmusic

Henriette en Miriam vertellen je graag over hun werk voor Wonder boven Wonder Systemisch Vrouwenwerk en familieopstellingen.

‘Last but not least’ ik, Miriam Zwaga vertel graag over mijn kunstzinnige workshops en trainingen die ik geef in het Atelier.

Gegevens

Datum:
8 september 2019
Tijd:
11:00 tot 17:00

Docent

Miriam Zwaga
Telefoon:
06-41378402
E-mail:
miriam@deverbindendefactor.net
Site:
www.deverbindendefactor.net

Overige informatie

Kosten:
kosteloos
Inclusief:
koffie, thee, hapje, drankje

Locatie

De Verbindende Factor
Wettenseind 4
Nuenen, 5674 AA Nederland

Parkeeradvies

Voor het pand is voldoende ruimte om te parkeren, je kunt elkaar eventueel inbouwen. Graag mijn witte VW Up vrij houden. Mocht alles vol zijn dan kan je parkeren op de parkeerplaats op de hoek van de Opwettenseweg en het Wettenseind.

Gelieve de ingang van Coppelmans Caravans vrij houden. Tenzij hun bedrijf gesloten is dan mag ook daar worden geparkeerd.