Laden activiteiten

« Terug naar de agenda

  • Dit event is voorbij.

Op het matje komen – Human Design opstellingen

29 september 2022 - 13:00 tot 17:30

Opstellingenwerk met jouw Human Design in een kleine groep. Tijdens deze workshop gaan we kijken naar vraagstukken die jij inbrengt. Met andere deelnemers die fungeren als representant of als stille getuige gaan jouw vragen ineens een ander leven leiden. Hierdoor ontstaat ruimte om te voelen en te ervaren wat er nodig is om tot nieuw inzicht te komen.

Voorwaarden

Helderheid verkrijgen in je persoonlijke problematiek en vragen is natuurlijk heel prettig. Toch is het werken met jouw Human Design in een systemisch kader gebonden aan wat voorwaarden. Enige ervaring met Human Design en het hebben gedaan van een reading is een vereiste. We gaan namelijk tijdens de workshop niet inhoudelijk in op de elementen in Human Design en geen uitleg geven over jouw chart in detail. Mocht je geen uitleg hebben gehad over jouw chart dan kun je die bij mij boeken.

We zijn met maximaal 6 personen waardoor en veel aandacht is voor jouw vragen.

Aanmelden bij Theo:info@coachingmetcompassie.nl

Gegevens

Datum:
29 september 2022
Tijd:
13:00 tot 17:30

Overige informatie

Kosten:
€ 55,-
Aantal deelnemers:
max. 6 deelnemers
Inclusief:
Koffie, thee en lekkers

Locatie

De Verbindende Factor
Wettenseind 4
Nuenen, 5674 AA Nederland

Parkeeradvies

Voor het pand is voldoende ruimte om te parkeren, je kunt elkaar eventueel inbouwen. Graag mijn witte VW Up vrij houden. Mocht alles vol zijn dan kan je parkeren op de parkeerplaats op de hoek van de Opwettenseweg en het Wettenseind.

Gelieve de ingang van Coppelmans Caravans vrij houden. Tenzij hun bedrijf gesloten is dan mag ook daar worden geparkeerd.