Laden activiteiten

« Terug naar de agenda

  • Dit event is voorbij.

Ontspanningsconcert – Yoga en Live muziek

21 september 2019 - 19:30 tot 21:00

In de natuur zien we een cyclisch proces van opeenvolgende fasen.

De nazomer is een moment van oogsten. Zo gaat dit ook bij ons, in onze geest en in ons lichaam. Wat oogsten we dit moment van het jaar na de zomer, voor de herfst zijn bladeren laat vallen? Wat mag er losgelaten worden en gevierd?

Muzikante en yoga docente Annabel zal je meenemen in dit thema en zo kunnen we ons voorbereiden op de aankomende herfst.

Kom verzachten in dit ontspanningsconcert met meditaties, zang, muziek, mantra’s en eigen composities.

Om de klanken optimaal door te kunnen laten werken zal Annabel je tijdens het concert ook begeleiden in een aantal zachte, restorative yoga houdingen zodat het lichaam kan ontspannen en ruimte gecreeerd kan worden voor overgave aan de muziek.

Een heerlijke kans om op te laden en fris de nieuwe cyclus in te gaan!

 

Meld je aan bij Annabel door een mailtje of aapje te sturen met je naam en telefoonnummer en de hoeveelheid ‘kaartjes’ die je wilt kopen. Annabel stuurt je dan een Tikkie. 🙂

 

 

Gegevens

Datum:
21 september 2019
Tijd:
19:30 tot 21:00

Docent

Annabel Huisman
Telefoon:
0648426948
E-mail:
annabellauramusic@gmail.com
Site:
www.annabellaura.com

Overige informatie

Kosten:
€ 17,50
Aantal deelnemers:
17-20
Inclusief:
Thee

Locatie

De Verbindende Factor
Wettenseind 4
Nuenen, 5674 AA Nederland

Parkeeradvies

Voor het pand is voldoende ruimte om te parkeren, je kunt elkaar eventueel inbouwen. Graag mijn witte VW Up vrij houden. Mocht alles vol zijn dan kan je parkeren op de parkeerplaats op de hoek van de Opwettenseweg en het Wettenseind.

Gelieve de ingang van Coppelmans Caravans vrij houden. Tenzij hun bedrijf gesloten is dan mag ook daar worden geparkeerd.