Laden activiteiten

« Terug naar de agenda

  • Dit event is voorbij.

Onder Ogen Zien

9 oktober 2021 - 10:00 tot 16:30

Workshop Onder Ogen Zien, Verlies in beeld

Als je verlies hebt geleden dan weet je dat rouwen een emotioneel proces is dat aandacht vraagt. Tijdens deze dag geef je jezelf ruimte om het verlies onder ogen te zien. In deze workshop ga je met je hart en handen aan de slag met het vormgeven van een persoonlijk drieluik.

Eigen ervaringen en gevoelens worden verbeeld in dit houten drieluik. In de ochtend werken we aan de binnenkant van het drieluik, ’s middags gaan we aan de slag met de buitenkant. Het accent in de ochtend ligt op de pijn van het verlies, in de middag richten we ons op de toekomst. Rouwen is immers als een roeiboot en zijn riemen: je moet aan beide trekken om vooruit te komen.

Deze dag gaat voorbij de woorden en de groep vervult de rol van stille getuigen. Deelnemers geven aan door het verlies op deze manier tastbaar vorm te geven, het bijdraagt aan acceptatie en rust.

Gegevens

Datum:
9 oktober 2021
Tijd:
10:00 tot 16:30

Locatie

De Verbindende Factor
Wettenseind 4
Nuenen, 5674 AA Nederland

Parkeeradvies

Voor het pand is voldoende ruimte om te parkeren, je kunt elkaar eventueel inbouwen. Graag mijn witte VW Up vrij houden. Mocht alles vol zijn dan kan je parkeren op de parkeerplaats op de hoek van de Opwettenseweg en het Wettenseind.

Gelieve de ingang van Coppelmans Caravans vrij houden. Tenzij hun bedrijf gesloten is dan mag ook daar worden geparkeerd.

Docent

Overige informatie

Kosten:
€ 125,- inclusief materiaal (je neemt je eigen lunch mee)
Aantal deelnemers:
max. 10 deelnemers