Laden activiteiten

« Terug naar de agenda

  • Dit event is voorbij.

Creatief Moeder-Dochter drieluik

20 oktober 2021 - 13:30 tot 16:30

|Terugkerend (Bekijk alle)

One event on 10 november 2021 at 13:30

One event on 1 december 2021 at 13:30

3 woensdagmiddagen samen met andere moeders en dochters (tussen 10 en 14 jaar ongeveer) vanuit creativiteit samen zijn in een ‘cirkel’ ;
Het belang van deze bijzondere fase ervaren en delen. Leren over ons magische vrouwenlijf; de belangrijke rol die je als moeder speelt in het voorleven en steunen in deze fase, maar ook het bewustmaken van het spiegelen door jullie dochters. En uiteraard gaan we er gezellige middagen van maken die bijdragen aan een fijne moeder-dochter-band!
De 3 middagen worden in thema’s opgebouwd en er wordt een ‘veilige ruimte’ gecreëerd. Het is dan ook fijn om alle drie de middagen bij te wonen. (mocht er interesse zijn maar wordt het erg lastig om 3 middagen te volgen, neem dan even contact met ons op) Verder zal er in afstemming bekeken worden of er een aparte avond voor de moeders kan worden georganiseerd om dieper in te kunnen gaan op (persoonlijke) thema’s die samenhangen met dit onderwerp.
We zullen de middagen invullen met kleine rituelen, inspiratie en ervaringen delen, maar vooral ook samen creatief bezig zijn binnen de thema’s passende bij deze levensfase. We werken o.a. met natuurlijke materialen als wol, maar ook verf, krijt en ander creatief materiaal is volop aanwezig bij de Verbindende Factor! Een heerlijke plek om een paar uurtjes te vertoeven!

Brigitte geeft deze 3-luik samen met Rian Hermes

 

 

Gegevens

Datum:
20 oktober 2021
Tijd:
13:30 tot 16:30

Docent

Brigitte Peeters
Telefoon:
06 49962095
E-mail:
Brigitte@brightinside.nu
Site:
www.brightinside.nu

Overige informatie

Kosten:
€144,- per ‘koppel’, voor 3 middagen, een lossen middag kost 50,-
Data:
vervolgdata zijn: 10 nov en 1 dec 2021
Aantal deelnemers:
max. 6 moeder en hun dochters
Inclusief:
Incl. creatief materiaal; koffie/thee/sap en iets lekkers

Locatie

De Verbindende Factor
Wettenseind 4
Nuenen, 5674 AA Nederland

Parkeeradvies

Voor het pand is voldoende ruimte om te parkeren, je kunt elkaar eventueel inbouwen. Graag mijn witte VW Up vrij houden. Mocht alles vol zijn dan kan je parkeren op de parkeerplaats op de hoek van de Opwettenseweg en het Wettenseind.

Gelieve de ingang van Coppelmans Caravans vrij houden. Tenzij hun bedrijf gesloten is dan mag ook daar worden geparkeerd.