AGENDA

 

Laden Activiteiten

« Alle Activiteiten

  • Dit Activiteit is voorbij.
Evenementenreeks Evenementenreeks: Mini retraite – Hart voor mij

Mini retraite – Hart voor mij

16 augustus 2020 - 10:00 tot 17:00

????? ???? ????????!
Heb jij de behoefte aan tijd voor jezelf?
Aan even vrij te zijn van al je rollen en verantwoordelijkheden, vrij van iedereen die iets van je vraagt, vrij van alles dat je moet?
Kom tot rust en tot jezelf tijdens deze heerlijke 2-daagse voor jou alleen.
Een weekend waarin ontspanning, jezelf zijn, reflectie, opladen, hernieuwde energie en plezier centraal staan.
???? ???? ???
De mini retraite ‘Hart voor mij’ is voor vrouwen die willen opladen, tot rust willen komen en opnieuw koers willen bepalen vanuit het hart.
Wil jij een break van je verantwoordelijkheden en de zorg voor anderen? Gun jij jezelf 2 dagen me-time? Wij bieden jou deze ruimte op een fijne plek, samen met anderen.
We besteden uitgebreid aandacht aan: ontspannen, uitwisselen, plezier en verbinden met jezelf.
Daarnaast zoeken we de verdieping door te connecten met wie je in je kern bent, we onderzoeken waar jij op dit moment echt naar verlangt en waar jouw hart sneller van gaat kloppen.
Welke koers wil je van daaruit gaan varen in de aankomende periode?
We werken met o.a. visualisatie, meditatie, beweging, inzicht gevende en creatieve werkvormen.

??? ??? ?? ???????? ???????????
Zaterdagochtend starten we om 10 uur met koffie en thee, waarna we in alle rust kennismaken met elkaar. We besteden aandacht aan waar je nu staat, wat je nu bezighoudt en wat je behoefte en intentie is voor dit weekend. Ook vertellen we meer over wat je kunt verwachten tijdens deze 2 dagen.
De zaterdag staat voornamelijk in het teken van ontspanning, opladen en re-connecten met jezelf. We doen dit o.a. middels uitwisselen met elkaar, meditatie en visualisatie, stilte momenten en beweging. Daar waar mogelijk zijn er zeker ook momenten dat we naar buiten gaan.
Verder is er gedurende de dag lekkers om onszelf te voeden en zorgen wij voor een ontspannen, warme en plezierige setting. Gezamenlijk bereiden we een heerlijke lunchtafel en diner. Alle benodigde ingrediënten hiervoor zullen ook door ons verzorgd worden.
Na deze dag van ontspanning en zelfonderzoek, zal er richting de avond als vanzelf een verdieping op gang komen. We bieden je een oefening aan om je te verbinden met jouw kern en kernbehoefte.
We sluiten de avond af met een vuurtje en drankje en misschien wel muziek.
——-
Zondag starten we weer om 10 uur en pakken we de verdieping verder op. We werken toe naar het vormgeven van jouw verlangen en kernbehoefte, hiervoor gebruiken we een creatieve werkvorm. Ook zullen we deze dag verdiepen en bekrachtigen wat jouw koers gaat zijn na dit weekend met behulp van verschillende oefeningen.
In de middag eten we samen een heerlijke lunch en om 17:00 uur sluiten we het weekend af.
Je zult naar huis gaan met een ontspannen lichaam, vervuld hart en een mooi creatief aandenken.
Een aandenken dat je herinnert aan je eigen koers.
Het gehele programma is er thee, koffie, water, fruit en ander lekkers. Verder is op beide dagen de lunch inclusief en op dag 1 ook het avondeten. Bij mooi weer zullen we heerlijk buiten eten met elkaar. De Verbindende Factor ligt in een rustig gebied met veel groen eromheen, je kunt hier fijn wandelen en tot rust komen.

Aanmelden bij Sandra of Irene

Gegevens

Datum:
16 augustus 2020
Tijd:
10:00 tot 17:00
Serie:

Locatie

De Verbindende Factor
Wettenseind 4
Nuenen, 5674 AA Nederland

Docenten

Overige informatie

Kosten:
285,-
Data:
15 en 16 augustus
Aantal deelnemers:
min .5 max
Inclusief:
incl. koffie & thee, water, 2 x lunch, 1 x diner en alle benodigde materialen gedurende beide dagen.