Laden activiteiten

« Terug naar de agenda

  • Dit event is voorbij.
Evenementenreeks Evenementenreeks: Mindful Yoga

Mindful Yoga

2 oktober - 19:30 tot 20:45

Mindful yoga is ontspannend en voor iedereen. Het is een milde vorm van yoga (maar niet minder krachtig). We beginnen liggend om te “landen” op de mat. Daarna volgen zachte bewegingen. Dat zijn zowel yin-houdingen als meer vloeiende hatha-bewegingen. Ik nodig je daarbij uit om te voelen en in het hier en nu te komen. Dat is dan ook het mindful aspect aan de yoga. We sluiten altijd weer liggend af en drinken dan samen nog een kopje thee.

Ik geef de les intuitief. Zo kan ik het beste aansluiten bij de mensen op de mat. Elke les is daarom steeds weer een beetje anders. Elke yoga-les is als het ware een reis. Je komt steeds andere dingen tegen in jezelf.

Door de les kom je meer in je lijf, meer in het hier en nu, en verlaat je ontspannen de ruimte. Dat is het doel van deze heerlijke yoga.

Ik nodig je van harte uit op de yogamat!

Hartegroet,

Hanneke

Gegevens

Datum:
2 oktober
Tijd:
19:30 tot 20:45
Serie:

Locatie

De Verbindende Factor
Wettenseind 4
Nuenen, 5674 AA Nederland

Parkeeradvies

Voor het pand is voldoende ruimte om te parkeren, je kunt elkaar eventueel inbouwen. Graag mijn witte VW Up vrij houden. Mocht alles vol zijn dan kan je parkeren op de parkeerplaats op de hoek van de Opwettenseweg en het Wettenseind.

Gelieve de ingang van Coppelmans Caravans vrij houden. Tenzij hun bedrijf gesloten is dan mag ook daar worden geparkeerd.

Docent

Hanneke van den Bosch
Telefoon:
06-41242284
E-mail:
H_vandenbosch@yahoo.com

Overige informatie

Kosten:
130 euro voor 10 lessen waarbij je 1 les kunt inhalen of 15 euro voor een losse les
Data:
Maandag avond (m.u.v. kindervakanties en feestdagen)
Aantal deelnemers:
max 10 deelnemers
Inclusief:
Inclusief kopje thee na de yoga