AGENDA

 

Laden Activiteiten

« Alle Activiteiten

  • Dit Activiteit is voorbij.
Evenementenreeks Evenementenreeks: Mindful Yoga

Yin Yoga met Hanneke

21 mei - 19:30 tot 20:45

Yin yoga is een zachte vorm van yoga. Waarbij het vooral gaat om ontspanning. We houden de houdingen wat langer aan dan in andere yogavormen. Daardoor ontspannen dieper liggende spieren, gewrichten en bindweefsel zich. Er ontstaat ruimte in je lichaam. En dat voel je na de les! Je hoeft niks te presteren. Dieper in een houding gaan is niet het doel van Yin Yoga. Luisteren naar wat jouw lichaam nodig heeft wel.

De principes van mindfulness, het niet oordelen over gevoelens en gedachtes, lopen dwars door de les heen. Elke houding is een kleine meditatie waarbij je je lichaam de kans geeft om zichzelf te helen. Je gaat ontspannen de deur uit. Het is zo’n mooie tegenhanger voor je drukke leven. Een rustmoment.

Geef je op voor een gratis proefles. Ook als je geen yoga ervaring hebt of stijf bent kun je meedoen. Elke houding kan ondersteund worden met kussens. Yin Yoga is voor iedereen. Je lichaam en geest zullen je dankbaar zijn.

Kom het gerust een keer ervaren. Losse lessen zijn ook mogelijk. Voor meer info en aanmelden, bel of app met Hanneke: 06-41242284. Tot ziens in de Verbindende Factor!

Ik nodig je van harte uit op de yogamat!

Hartegroet,

Hanneke

Gegevens

Datum:
21 mei
Tijd:
19:30 tot 20:45
Serie:

Locatie

De Verbindende Factor
Wettenseind 4
Nuenen, 5674 AA Nederland

Docent

Hanneke van den Bosch
Telefoon
06-41242284
E-mail
H_vandenbosch@yahoo.com

Overige informatie

Kosten:
130 euro voor 10 lessen waarbij je 1 les kunt inhalen of 15 euro voor een losse les
Data:
Maandag avond (m.u.v. kindervakanties en feestdagen)
Aantal deelnemers:
max 10 deelnemers
Inclusief:
Inclusief kopje thee na de yoga