Laden activiteiten

« Terug naar de agenda

  • Dit event is voorbij.

Mijn lichaam is mijn Tempel

2 juni 2017 - 10:00 tot 16:30

Al lang geleden zijn vrouwen vergeten dat hun lichaam een Heilige Tempel is. In de oude tijd werden kwamen vrouwen bij elkaar in tempels waar zij elkaar initieerden in de Heilige Seksualiteit en vereren van hun lichaam. Het contact is verloren gegaan door de eeuwen heen en de wereld van nu vraagt om liefdevolle, krachtige vrouwen die hun lichaam bewonen en zich zelf in hun unieke waarheid en openheid durven laten zien en vrij willen zijn van diep opgeslagen oordelen en patronen.
Écht in je lichaam wonen vraagt aanwezigheid en bewustzijn. Écht durven voelen wat je lichaam je te vertellen heeft. Jezelf toestaan dat je je onveilig, onzeker, bang, kwetsbaar voelt en je gevoel erkennen. Je niet meer verschuilen of beter je best gaan doen. De muurtjes die je hebt opgetrokken langzaam laten verzachten zodat je open, zacht en liefdevol tevoorschijn mag komen. Het vraagt tijd en aandacht om van je hoofd naar je lichaam te gaan en je lichaam weer te vertrouwen.

In deze workshop leer je je eigen levensenergie weer wakker maken, je eigen behoeftes kenbaar maken en ook hoe je je grenzen aan geeft. Het vertrouwen in je lichaam groeit en je mag gaan genieten van je lichaam en daardoor voel je je vrijer en open in de wereld staan.

 

Gegevens

Datum:
2 juni 2017
Tijd:
10:00 tot 16:30

Docent

Overige informatie

Kosten:
€ 85,00
Aantal deelnemers:
12 - 14 deelnemers
Inclusief:
thee, de lunch is potluck

Locatie

De Verbindende Factor
Wettenseind 4
Nuenen, 5674 AA Nederland

Parkeeradvies

Voor het pand is voldoende ruimte om te parkeren, je kunt elkaar eventueel inbouwen. Graag mijn witte VW Up vrij houden. Mocht alles vol zijn dan kan je parkeren op de parkeerplaats op de hoek van de Opwettenseweg en het Wettenseind.

Gelieve de ingang van Coppelmans Caravans vrij houden. Tenzij hun bedrijf gesloten is dan mag ook daar worden geparkeerd.