AGENDA

 

Laden Activiteiten

« Alle Activiteiten

  • Dit Activiteit is voorbij.

Maya wijsheid inspiratie avond: Wat brengt 2018?

1 december 2017 - 20:00 tot 22:30

De Maya cultuur wordt gezien als de hoogst ontwikkelde beschaving die Midden-Amerika heeft gekend. Hoe kunnen we de wijsheid van de oude Maya’s en hun onvoorstelbaar precieze kalenders in deze tijd gebruiken op een praktische manier? Deze avond werpt Elvira van Rijn een blik vooruit op het nieuwe jaar. Hoe kunnen we de Tzolkin kalender gebruiken als kompas voor 2018?

We blikken terug op 2017: begin van een nieuwe cyclus van 13 jaar waarin we de eerste signalen kregen van een nieuw begin en ook geconfronteerd werden met het verleden om ons te helpen met een schone lei te toekomst tegemoet te gaan. In 2018 worden we uitgenodigd om de dingen nog meer op onze eigen unieke manier te gaan doen, nog meer naar onze intuïtie te luisteren en met hart en ziel ons pad vervolgen.

Elvira vertelt aan de hand van het Jaarprofiel 2018 dat voor de lezing gratis beschikbaar zal komen hoe de Tzolkin kalender ons hierbij ondersteunt. Deze avond kijken we naar het grote plaatje van onze ontwikkeling als mensheid door de jaren heen en krijg je praktische tips en handvatten voor het nieuwe jaar.

Reserveer je plek door je naam en telefoonnummer te mailen naar: welkom@mayawijsheid.nl

Gegevens

Datum:
1 december 2017
Tijd:
20:00 tot 22:30

Locatie

De Verbindende Factor
Wettenseind 4
Nuenen, 5674 AA Nederland

Docent

Overige informatie

Kosten:
€ 15,-
Aantal deelnemers:
max. 30 deelnemers
Inclusief:
Koffie, thee en jaarprofiel 2018